reklama

Staraczki styczniowe 2013

Tak to już słuchajcie jest, mi też czasem ręce opadają i nic się nie chce i szlag mnie trafia. Faceci zapominają chyba, że to co my robimy w domu robimy łącząc to z pracą zawodową, a pranie i sprzątanie oraz czyszczenie piekarnika raczej hobby nie przypomina.
Podoba mi się ten pomysł z protestem, bardzo sugestywny. Znalazłam kiedyś w sieci taki obrazek: Zobacz załącznik 546731
I pod nim pisało coś w tym stylu: Kochanie co dziś robiłaś? Nic. Kompletnie nic z tego co normalnie codziennie robię.
U mnie wczoraj jakieś przytulanki były, dzisiaj poprawimy na pewno, zobaczymy jak później, ale się nie nastawiam, bo już przywykłam, że nic nie wychodzi... I też mnie szlag trafia z tego powodu! :wściekła/y:
Także dziewczyny nie panikować, nie smutać się, bo na szczęście mamy tutaj w sobie wsparcie! :-)

dziewczynka - obrazek boski, dzięki Wam naprawdę poprawił mi się humor:tak::tak::tak:dziękuję;-)

m-s- teraz będzie już tylko lepiej, a powrót do pracy pozwoli Ci choć trochę zapomnieć o ostatnich przeżyciach, szybciej czas ci bedzie mijal wiec szybciej zleci czas do staranek;)

mitaka- bedę pamiętała o rękawie, oby był długi i dobrze chłonął:-)

reklama
Hej dziewczynki :-)

Wczoraj w końcu udało mi się dopaść mężulka :-D:-p pewnie i tak za późno, no ale zawsze jakaś nadzieja jest. Fajnie, że już piątek jutro :tak: W niedzielę mamy kiermasz prac wielkanocnych, wykonywanych w naszym ośrodku, niestety jest on na dworze a pogodę raczej kiepską zapowiadają, mam nadzieję, że się nie przeziębię.

Neta hehe a może akuratnie właśnie, może coś się przesunęło, kto wie kto wie :) Ubierz się na ten kiermasz na cebulkę to się nie przeziębisz

Ciemnieją mi kreseczki na teścikach z dnia na dzień tzn dzisiaj ciemniejsza niż wczoraj ale jeszcze nie tak ciemna jak ta druga więc czekam... kuracji z globulkami dzień 4, jeszcze dwa..... film akcji-dogonić owulkę :P

O naaaagi instynkt :) jak ja bym chciała trochę takiego dla siebie bo już mi się znudziło zaspokajanie męskich zachcianek w tym miesiącu :P zwłaszcza, że ktoś wykorzystuje moją niedyspozycję i przegina :rolleyes2: Ahhh co za piękny wieczór chrupciam paluszki i oglądam 'jak poznałem waszą matkę' :-) a mój w drugim pokoju scyzoryka słucha :rofl2:

O naaaagi instynkt :) jak ja bym chciała trochę takiego dla siebie bo już mi się znudziło zaspokajanie męskich zachcianek w tym miesiącu :P zwłaszcza, że ktoś wykorzystuje moją niedyspozycję i przegina :rolleyes2: Ahhh co za piękny wieczór chrupciam paluszki i oglądam 'jak poznałem waszą matkę' :-) a mój w drugim pokoju scyzoryka słucha :rofl2:

No nie ma jak scyzoryk, w końcu z Kielc jestem :-D:happy2:

Koriander jak się czujesz?

m-s
mam nadzieję, że po 3 miesiącach uda Ci się szybko zajść :tak: Jeśli lekarz nie zleci badań to zbadaj toksoplazmozę, cytomegalię i zespół antyfosfolipidowy i TSH. Jak nic nie wyjdzie to spokojniejsza będziesz przy następnych staraniach :happy:

reklama
Oj coś tempka do góry dzisiaj poszła chyba jednak mi ucieknie owulaja w tym cyklu. Zobaczę jeszcze co test pokaże nowego. Zostane pewnie w tym 3 cyklu i w kwietniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry