Kogasica28
Fanka BB :)
Trzymam &&&&&&&!Napisz koniecznie jutro ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
daj znac kochana trzymam &&&&Z rana bo mały ostatnio o 6 robi mi pobudki a dzisiaj z okazji dnia wolnego 5.30! (żeby mieć czas pobawić się przed przedszkolem) także było sikanko z rana i już sama nie wiem... Jak się do rana nic nie zmieni to jutro kupię inny teścik bo ten jakiś taki słaby mi się wydaje - "amil" czy jakoś tak.

. Kupiłam dzisiaj dwa teściory ale zrobię rano bo teraz to już późno a zawsze to dzień dłużej i jest większa szansa że w końcu się uda. @ nie ma i objawów jak na @ też brak. Tylko chodzę dzisiaj często do łazienki bo jest mi tam ciągle mokro - sporo przeźroczystego śluzu i mam wrażenie jakbym @ dostała a tam nic. Tylko dzisiaj jestem strasznie zakręcona :-) poszłam do apteki poprosiłam o dwa testy, pani mi je wydała razem z paragonem a ja jej zapłaciłam stówkę i zadowolona bez reszty odwróciłam się na pięcie i zasuwam do wyjścia :-) a tu pani za mną krzyczy że reszty nie wzięłam
Wszyscy w aptece się ze mnie śmiali, teraz jak o tym piszę to sama nie mogę przestać się z siebie śmiać