Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana bardzo mi przykroCześć dziewczynki.
Może mnie ktoś pamięta byłam z Wami udało mi się jako pierwszej, ale właśnie się skończyło. Wczoraj miałam zabieg, dzieciątko nie żyło już ok.2 tyg....

byłam u kresu wytrzymałości i się rozryczałam.powiedziałam,że jeśli tak będzie, to ja się wykończę nerwowo albo odejdę od niego, bo czuję się jak kula u nogi!!!porozmawialiśmy i jest ok:-)nawet przytulanki były, ale na zafasolkowanie to na pewno za późno.trzeba tymi naszymi facetami wstrząsnąć czasami porządnie, bo inaczej na inne współczynniki schodzą i nie kumają czaczy, eh...życie...
) jak powiesz żeby zmyli gary to zmyją gary i pójdą a zlew zostanie no hmmm, dlatego trzeba im od razu mówić umyj gary i zlew ( wtedy i Ty nie muszisz "się czepiać" i on nie jest "zdziwiony" o co Ci chodzi przecież miał gary umyć to umył) taki przykład tylko ale mam wrażenie, że i w ambitniejszych sytuacjach bywa podobnie. U mnie dzisiaj były przytulanki piewrsze w tym miesiącu
taki post to tylko miałam jak mój pojechał zagramanice kiedyś. No ale na bejbi już za późno bo i cyce urosły i pryszcz jest więć owu przeminęła z wiatrem. Czekam na kwiecień :-)
)Ale dzisiaj lepszy hard core-łazienka