waiting4beans
Fanka BB :)
co tu takie pustki., wszystkie sie weekendujecie ?? ja wlasnjie wrocilam z kortu tenisowego. gralam 4 godziny i teraz padam z nog. a jutro moj wraca z delegacji juz sie nie moge doczekac !!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ale koniec tego dobrego- jestem z powrotem
stęskniłam się po prostu
- przyznaje;-)u mnie dziś wg mojego "ciągu matematycznego" powinna pojawić się @, ale jej nie ma...czekam nadal, testu nie robię póki co...szanse raczej nikłe, ale zawsze jakaś maleńka procentowa myśl,że może jednak;-)ja dziś miałam gości, m.in. ciężarną, więc tyle mojego,że pogłaskałam ciążowy brzuszek
a pytałaś gina co to może być ten ból???
cieszę się,że jesteście;-)
ale kiedyś przecież musi pójść woooon! Może Tobie zapisane na wiosne urodzić a nie we wstrętną zimę
tym bardziej, że już mam jakieś skurcze. A lekarza nie pytałam o te bóle bo to drugi raz dopiero a żeby o wczesniejszy się spytać to nie pomyślałam, ze to powiązane tylko, że tak coś. Zresztą wątpię zebym się czegoś dowiedziała bo na samych partarczy trafiam :/
solidarność jajników musi być, ale ja i tak trzymam kciuki z Neta,że Tobie się uda. Któraś z nas musi rozpocząć dobre wieści zafasolkowania
a mojemu to chyba kupię po tonie selera, lubczyka i żeń szenia, a co tam- niech mu się chce więcej niż mniej