waiting4beans
Fanka BB :)
dziewczyny no wkurzina jestem. jajniki bolą na owulkę, śluzior ciągnie się jak szalony, ochota jest ale męża brak 

Mam nadzieje że jakimś cudem jajo bedzie tym razem powolne albo owulacja się dzień przesunie a plemniczki wreszcie dostaną do tyłków torpedy i sobotni wieczorny numerek bedzie strzałem w 10. Może jak nie udaje się co miesiąc w każde dni płodne to teraz będzie jeden strzał ale konkretny....
..................................................złudne nadzieje

Mam nadzieje że jakimś cudem jajo bedzie tym razem powolne albo owulacja się dzień przesunie a plemniczki wreszcie dostaną do tyłków torpedy i sobotni wieczorny numerek bedzie strzałem w 10. Może jak nie udaje się co miesiąc w każde dni płodne to teraz będzie jeden strzał ale konkretny....
..................................................złudne nadzieje
". Przecież skoro ktoś składa CV to ma motywacje do pracy na tym stanowisku, cóż tam jeszcze pisać.
ja miałam trochę na głowie- ogródek, praca, mały itd a wczoraj kiedy chciałam do was zajrzeć to tak upadłam w domku,że masakra!!!!!poślizgnęłąm się na kafelkach i uderzyłam głową, barkiem i nogą w róg ściany- a dziś - guz wielki na głowie i ból okropny i mdłości lekkie, na barku sinior już wyłazi, mały paluszek u nogi siny i pupa do tego zaczyna boleć
ciężki był to dla mnie dzień, a od jutra zaczynam malowanie całego domu, więc mogę mieć kompa wyłaczonego, wtedy odezwę się do was po remoncie;-)ależ tęskniłam za Wami