waiting4beans
Fanka BB :)
Ello gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajnie, że tak szybko 

gratulacje!! teraz sie posypia kreseczkiSą dwie kreseczki i to tak wyraźne (ostatnio w styczniu były blodziochy i nie utrzymała się fasolka) Dzisiaj po pracy lecimy do ginka, zgodnie z zaleceniami, że jak tylko się uda to mam do niej przyjść. Strasznie się cieszę, ale trochę się boję. Mam popsute ząbki, nie zdążyłam zrobić![]()
:-) Ello na pewno bedzie dobrze, trzymam&&&
w najgorszym razie będzie nam raźniej na majówkach. Chociaż jetem pewna,że ja zostanę jedyna tutaj bez fasolki...
i nie tylko.ale co ma byc, to będzie.cieszę sie ze ello sie udało- ktos przerwał czarna serie niepowodzen- na szczescie
neta- ja jestem z zawodu pedagogiem oraz tyflopedagogiem i radzę zrob malemu dokładne badanie wzroku, skoro i ty masz dużą wadę, bo być może nie chce czytać z innego powodu?a poradni walną dysleksja i sprawa załatwiona.nawet jak ja bedzie mial to moze okazac sie ze ma zespol oka leniwego lub inne zaburzenie w widzeniu.jak cos chcesz pytac to smialo, bo nie wiem czy cos zrozumialas z tego co nakrobałam.potaram sie pisac czesciej i do was wszystkich bo wszytkie was lubię;-)