Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Waiting szyje sie...
bedzie taka
zostały pierdy do ogrniecia... w srode lecimy do proboszcza papiery zdac...
butki kupiłam takie CZÓŁENKA NA PLATFORMIE - SL6395490 MEN
Dziewczyny jaki macie śluz przed @ albo te zaciążone jaki miałyście na początku tj w okresie testowania? Ty Neta coś się wypowiadałaś na ten temat tylko cholercia nie pamiętam. Pytam bo u mnie chyba jest coś nie teges.
Szyszka pięknie będziesz wyglądać :-)
Waiting a niech Ci odpadną te cycole z wiadomego powodu
Mitaka nie pamietam jak to bylo w pierwszej ciazy, wiem tylko ze bylam na 100% pewna ze @ przylezie. w drugiej ciazy az mnie zalewalo i to od terminu @ mniej wiecej. ciagle latalam do lazienki bo myslalam ze @ przylazla tak mialam mokro! nie wiem jaki to kolor, taki mleczny raczej. ale trzymam &&&&zeby u Ciebie to bylo to )
U mnie to na 99,99% nie to a pytam bo ja mam śluz przezroczysty i jest go sporo (wczoraj nawet jak w owulacje rozciągliwy) a dzisiaj wodnisty (okres w czwartek prawdopodobnie) a przed @ powinien być biały albo wcale go nie być więc obawiam się że mogę mieć coś nie tak albo z hormonami albo z tym całym ciałkiem żółtym Mam nadzieję, że w tym miesiącu uda mi się to wyjaśnić
Szyszunia super sukienka bedziesz pieknie wygladac
Mitaka ja mialam ciagle bardzo mokro i jak wyjechalam z moim nad morze to mialam paranoje ze to krew mi leci i bieglam szybko do lazienki i nic tylko potop.sluzu naprawde bylo sporo.taki ani mleczny ani przezroczysty pomiedzy bym powiedziala
Waiting niech cie.bola ile wleziejak to na dzidzie to bedzie superowo
Netka co u ciebie?
Szyszunia sukienka super !!!! Buty miałam można by rzecz identyko tylko że twoje są chyba lakierowane a ja miałam matowe
Cycuchy dalej bolą tak od zewnętrznej strony po bokach
i brzuch też boli, śluzu dużo.....
Dziewczyny i właśnie co do śluzu to Mitaka ja jak brałam olej z wiesiołka to do okresu też miałam śluzu dużo może nie przeźroczysty ale uczucie mokra było. Teraz olejku nie brałam ale mokro mam :-) oby to dzidzia wreszcie. Zwłaszcza z dzis zepsuło nam się auto mój musiał mnie cholować i dalej nie wiadomo co z nim a elektryk samochodowy nie odbiera tel. Nie dość że dodatkowy wydatek to jeszcze się z moim pożarłam nerwy póściły. To może dzidzią los wynagrodzi