Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Waiting super pies
Demsik, bo Ty to chyba na mnie czekasz z dwoma kreskami
Mitaka co do zarobkow... w sferze pomocy spolecznej te zarobki sa... no smieszne raczej. 2 z przodu to mam, ale tylko brutto niestety...
No to ja mam 1200 w łapę z jakąś tam premią (którą na szczęście dają co miesiąc) bo bez niej to niecały tysiak by wyszedł.... no i wszystkie świadczenia - bo wiadomo budżetówa, ale pies ebał te świadczenia do naszych czasów to wszystko pieprznie z łomotem
A wygrałam w zdrapkę 4 zł czyli jestem o 2 do przodu bo zdrapka 2 kosztowała, a jutro wygrywam w lotto 3 000 000 i rzucę Wam trochę na testy owu
A tak bez jaj to jestem nie pocieszona bo telefon mi się zepsuł a łeeeeee i co ja mam teraz kupić kompletnie się nie znam bo ten miał chyba ze 100 lat
ja mam 2000,50 na rękę więc wcale nie najgorzej jak widać, aktualnie dostaje 1700 na rękę bo wzięłam w pracy pożyczkę na poczet wesela
mitaka wygraj- niech ci sie wiedzie;-)
co do telefonów to ja mam smartfona LG ale te stare telefony bez bajerów to działały długo a te unowocześniane to już nie to samo...musisz pooglądać w necie poczytać recenzje i wtedy zdecydować
niby tak mitaka ale odliczyc dojazdy to tez szalu nie ma z ta wyplata- w jedna strone 30km więc dziennie 60 robię tylko do pracy, a gdzie jeszcze to tu skoczyć to tam i kasa plynie...ale nie narzekajmy:-)
madziarena-wielkie gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lece napalic w piecu bo padam na pyszcek dzis- moje dziecko w tym roku szkolnym przechodzi wszystko co dwa tyg chory a teraz jelitowka- noce nie przespane, pizamki za.....e i mowie wam - nie mam sily powoli...dobrze ze moj ma chorobowe to siedzi z malym no i obiadek ugotujetyle mojego
OoOooo Demsik to masz meksyk! Aleee aby zdrowie było! Z resztą sobie poradzimy
Ja jutro idę siuśki oddać na badanie nooooooooooo i nie wiem brać tą szczepionkę i odkładać znowu na 4 miesiące bajabejbongo czy działać i poprostu uwazać na pęcherz...? He wiecznie dylematy Wam powiem, a Wy biedne musicie to czytać. Współczuje Wam