reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting super pies :)
Demsik, bo Ty to chyba na mnie czekasz z dwoma kreskami :)
Mitaka co do zarobkow... w sferze pomocy spolecznej te zarobki sa... no smieszne raczej. 2 z przodu to mam, ale tylko brutto niestety...

reklama
No to ja mam 1200 w łapę z jakąś tam premią (którą na szczęście dają co miesiąc) bo bez niej to niecały tysiak by wyszedł.... no i wszystkie świadczenia - bo wiadomo budżetówa, ale pies ebał te świadczenia do naszych czasów to wszystko pieprznie z łomotem :p

A wygrałam w zdrapkę 4 zł :D:D:D :p czyli jestem o 2 do przodu bo zdrapka 2 kosztowała, a jutro wygrywam w lotto 3 000 000 :cool2: i rzucę Wam trochę na testy owu :p

A tak bez jaj to jestem nie pocieszona bo telefon mi się zepsuł a łeeeeee i co ja mam teraz kupić kompletnie się nie znam bo ten miał chyba ze 100 lat

Ostatnia edycja:
ja mam 2000,50 na rękę więc wcale nie najgorzej jak widać, aktualnie dostaje 1700 na rękę bo wzięłam w pracy pożyczkę na poczet wesela:tak:
mitaka wygraj- niech ci sie wiedzie;-)
co do telefonów to ja mam smartfona LG ale te stare telefony bez bajerów to działały długo a te unowocześniane to już nie to samo...musisz pooglądać w necie poczytać recenzje i wtedy zdecydować:happy:

niby tak mitaka ale odliczyc dojazdy to tez szalu nie ma z ta wyplata- w jedna strone 30km więc dziennie 60 robię tylko do pracy, a gdzie jeszcze to tu skoczyć to tam i kasa plynie...ale nie narzekajmy:-)
madziarena-wielkie gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lece napalic w piecu bo padam na pyszcek dzis- moje dziecko w tym roku szkolnym przechodzi wszystko co dwa tyg chory a teraz jelitowka- noce nie przespane, pizamki za.....e i mowie wam - nie mam sily powoli...dobrze ze moj ma chorobowe to siedzi z malym no i obiadek ugotuje:tak:tyle mojego:-D

reklama
OoOooo Demsik to masz meksyk! Aleee aby zdrowie było! Z resztą sobie poradzimy :tak:

Ja jutro idę siuśki oddać na badanie nooooooooooo i nie wiem brać tą szczepionkę i odkładać znowu na 4 miesiące bajabejbongo czy działać i poprostu uwazać na pęcherz...? He wiecznie dylematy Wam powiem, a Wy biedne musicie to czytać. Współczuje Wam:-p

Ostatnia edycja:
Do góry