• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny ratujcie... dzis mam dopiero 18dc ale od wczoraj mam takie rewolucje żołądkowe ze strasznie sie mecze :no:do tego jeszcze jajniki bola,piersi tez coraz bardziej i mam dziwne wrazenie jakby macica mi spuchla-jakkolwiek dziwnie to brzmi...owulacja byla 15 DC wiec calkiem niedawno,jest mozliwe ze to dla mnie dobry znak?wariuje juz chyba :eek:

No nie wiem, ale w trzy dni to chyba za szybko, co?

reklama
Dziewczyny ratujcie... dzis mam dopiero 18dc ale od wczoraj mam takie rewolucje żołądkowe ze strasznie sie mecze :no:do tego jeszcze jajniki bola,piersi tez coraz bardziej i mam dziwne wrazenie jakby macica mi spuchla-jakkolwiek dziwnie to brzmi...owulacja byla 15 DC wiec calkiem niedawno,jest mozliwe ze to dla mnie dobry znak?wariuje juz chyba :eek:
Miałam podobnie. Myślałam o tym żeby być w ciąży ,że mój organizm sam wytwarzał objawy i wmawiał mi że jestem w ciąży.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida a ty sie czyms wspomagasz ?

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Artemida a ty sie czyms wspomagasz ?

ARTEMIDA 21.08 - wizyta u ginekologa
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji171]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji172]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
NATI 01.09 - wizyta u ginekologa [emoji170]
NESSI 01.09 - wizyta u ginekologa
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Na razie sam kwas foliowy. Dziś tata przywiózł mi inofem i zaczynam brać. No i teraz ta dietę ogarniam. I może coś mi gin ogarnie :)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Eolinka więc może coś jest na rzeczy, ale nie myśl o tym na razie, poczekaj a się okaże. Lepiej się nie nakręcać, bo to nie pomaga. A może będziesz miała niespodziankę :)

Eolinka więc może coś jest na rzeczy, ale nie myśl o tym na razie, poczekaj a się okaże. Lepiej się nie nakręcać, bo to nie pomaga. A może będziesz miała niespodziankę :)[/QUOTE
Agnesis,powiem co,ze mam jakos dziwnie dobre przeczucie,intuicja podpowiada mi ze sie udalo,no ale to nic pewnego wiadomo...a kiedy można najwcześniej robic test z krwii?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry