reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nic nie mierze,licze itp. Wkurwia mnie juz to. Wazne ze cos uroslo po clo [emoji5][emoji5][emoji5] bo myslalam zeby juz dac staremu spokoj. No ale skoro moze peknac za 3 dni albo i pozniej to go pomecze jeszcze przez tydzien [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Bidny chop [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mojego tez ino dzis zmolestuje[emoji23][emoji23] zreszta Moj stale ma ochote takze nie beede musiala sie prosic. Zaloze sobie sexy gatki i gitara gra. Jemu wystarcza ze mnie widzi w skapych gatkach a juz mu sie we lbie przewraca haha

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Ja mojego tez ino dzis zmolestuje[emoji23][emoji23] zreszta Moj stale ma ochote takze nie beede musiala sie prosic. Zaloze sobie sexy gatki i gitara gra. Jemu wystarcza ze mnie widzi w skapych gatkach a juz mu sie we lbie przewraca haha

To chyba w innym łbie mu sie przewraca :D

Patunia jutro rano najlepiej [emoji6]

Carmen tylko z ebay będzie mieć dopiero za jakieś 3 tyg [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

KRUCZYCA 08.09 - podglądamy bejbika [emoji171]
EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Mi się te z rossmana zawsze sprawdzają w niedziele nie było kreski, dziś jest blada, a jutro albo po jutrze na pewno będzie już pozytyw ;)

Patunia zrób rano :) trzymam kciuki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja generalnie tez nie musze prosic ale trenujemy dzien w dzien juz od tygodnia [emoji23][emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry