Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooj przykro mi, no ale za to nowy cykl sie zaczal .Hej dziewczyny. Zamiast bieli vizira ujrzałam morze czerwone.[emoji30] [emoji49] nawet nie zdążyłam testować. Urzne się w trzy doopy chyba... wczoraj jeszcze przyjechała szwagierka w pełnym szczęściu. Ciężarna. wiec humor mam na kitu. .
ale czuje ze w grudniu będziesz szczęście. w grudniu zawsze się coś u mnie dzieje. 4 lata temu mąż dostał prace, 3 lata temu urodziła się mała, 2 lata temu miałam ablacje, a w tamtym roku Dostałam Mega Nagrodę od szefowej. Grudzień to miesiąc niespodzianek
Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez sie nie chce bzykac, a to dopiero drugi cykl.Lavaza ale masz dziś dzień [emoji33]
Ja od kilku dni mam tak, ze tylko usiąść i płakać. Nawet bzykać mi sie nie chce, jak wiem ze to nic nie daje [emoji58]
Jakoś trzeba sie przestawić
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Agnesis zabilas juz kierowniczke ?![]()