Carmen24l
Fanka BB :)
Bo skurw.... negatywny wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23]A Ty czemu ciążowego w takim razie nie zrobiłaś?
Test bielszy niz jak nowy stanik [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo skurw.... negatywny wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23]A Ty czemu ciążowego w takim razie nie zrobiłaś?
Tak,jest w Photoshop'ieNie, chce na zaś, pobawię sie jakby co [emoji14] ale u mnie w aparacie nie ma takiej opcji. Ściągnę photoshopa może tam będzie
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Ja sie wczoraj tyle naczytalam,ze owu wykrywaja wczesna ciaze. Ale niekiedy ma sie ciaze biochemiczna i pozniej wiadomo przychodzi franca. Ale dzialajaA ten owulacyjny tak od razu ciąże wkrywa?
![]()
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa
Aaaaaa no ale do puki nie ma @ jest nadzieja. A który to dzień cyklu?Bo skurw.... negatywny wychodzi [emoji23][emoji23][emoji23]
Test bielszy niz jak nowy stanik [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Okres jest ale nie duzo ...Aaaaaa no ale do puki nie ma @ jest nadzieja. A który to dzień cyklu?
No już się zorientowałam.A tsh ma cos do pcos chyba nie..
No a ja znow wyczytalam ze wychodza , ale w późniejszym etapie ciąży [emoji48]
![]()
A ja wczoraj wyczytalam ze wychwytuja wczesna ciaze, no ale moze to zalezy od stezenia hormonow.A tsh ma cos do pcos chyba nie..
![]()
No to ja jednak odpuszczam, poczekam do @.A tsh ma cos do pcos chyba nie..
![]()