reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum a jednak?
Powiedzcie mi czy takie samopoczucie jest normalne?
Leżę spokojnie sobie oglądam tv o niczym nie myślę no pozatym aby iść spać a nagle brzuch zaczyna boleć i niedobrze mi się robi...
Ale cycki bolą...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Nikusia a widzisz [emoji4] ... widać gołym nawet moim ślepym okiem [emoji38] ... masz jeszcze teściory ? zrób jeszcze z ranka [emoji6]

Bum trzasnij trzasnij [emoji38]

Rene zapodaj no spe i magnez może jak masz ....

Agnes kciuki za jutrzejszy twój test ... pozytywy nam tu przyślij z rana ...

No to dziewczyny coś czuje ze ostro zabaluje w weekend przez was [emoji38] no ale jak mus to mus ....

Zuzkon a ty może też trzasniesz płytciaka jutro z dzuewuchami ?[emoji6]

Ja to trzasne jutro test, a w sobotę butelkę wina [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja to trzasne jutro test, a w sobotę butelkę wina [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
I to jest bardzo dobry plan [emoji4]...

Artemida gwarantuje Ci, ze sama nie zostaniesz :)

I to jest bardzo dobry plan [emoji4]...

Dobry, wiem, ze dobry. Tylko jeszcze paczkę tabletek na ból głowy kolejnego dnia :p

Coś mi się wydaje że niedługo zostanę sama na tym wątku [emoji27] [emoji27] [emoji20] [emoji20]
Ale cały czas nadzieja w nowym cyklu. Odliczam jeszcze 6 tabletek dupka i będzie @ a potem clo...ehh

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ... nie zostaniesz sama ,bo to ja na tym wątku zgasze światło [emoji6]....i powiem Ci coś ...moje doświadczenie w kwestii starań o drugie dziecko ma niezły gabaryt - dosłownie adekwatny do mojej obecnej wagi [emoji6].... bywało różnie,wzloty i upadki ...od euforii po depreche .... miałam siły a po każdym upadku się podawałam ... mimo,iż rozum mówił " stop,rezerwa wyczerpana" tak serducho dawało nadzieje .... odnosiłam wrażenie ze wszystkim się udaje,a mi nie ,ciągle tkwie w miejscu ... była to radość i łzy ... bo starczka nie marzy o niczym innym,jej życie kręci się wokół ciąży w 99% ... na wszystko potrzeba czasu,na akceptację,na dystans do siebie i innych,na przyswojenie rzeczywistości i naładowania akumulatorów ....czym bardziej człowiek się nakręca tym trudniej ... a w tym.wszystkim nie doceniamy tego co mamy ... psychika działa cuda,czym bardziej się nakręcamy tym grubsza bariera .... szlak mnie trafia jak mówią do okoła " przyjdzie czas,uda się "
... ale z czasem zrozumiałam ze zaniedbuje to co mam najcenniejszego,życie,partnera ,rodzinę ... zobaczysz przyjdzie i na nas czas,będziemy świętować pozytywny test ciążowy,bicie serducha naszej "kropki" ,pierwsze ruchy .... i to wszystko przyjdzie z zaskoczenia -zobaczysz ... wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy ... i nie mysl,ze łatwo się mówi ... łatwiej jest z czasem .... ale nie można stracić całej reszty przez myśl o jednym .... czas uczy cieszyć się ze szczęścia innych i cierpliwości z dystansem .... a więc popraw koronę,cyc,zaciśnij zęby i idziemy dalej ... [emoji4]

Dobry, wiem, ze dobry. Tylko jeszcze paczkę tabletek na ból głowy kolejnego dnia [emoji14]

A to powiem Ci w sekrecie ze ja juz siorbam [emoji38]a co ... przecież na lepsze endometrium trzeba [emoji4] ...

reklama
Coś mi się wydaje że niedługo zostanę sama na tym wątku [emoji27] [emoji27] [emoji20] [emoji20]
Ale cały czas nadzieja w nowym cyklu. Odliczam jeszcze 6 tabletek dupka i będzie @ a potem clo...ehh

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze jaa zostane na tym watku, takze spoko [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry