reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula88 dobrze wiesz, że nie masz problemów z zachodzeniem w ciążę, więc Twój test może Ci ją oznajmiać.
Ja mam natomiast problem i z zajściem i utrzymaniem.

reklama
anula no przez 10 dni , 2 dziennie cale op zjadlam jedne [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

Ness a już miałam wizję twoich wystajacych nóg z kubla :)

Bum to spora dawka ... czekamy :)

Noś chyba oszalała! :D No way!

Bum wkleisz mi mordeczko jeszcze raz te prawidłowe testy owulacyjne ?
Zrobiłabym zamówienie dzisiaj bo będę rybki logopedyczne kupować ...to za jednym machem jeszcze testy dokupię ...szkoda, że mi przedszkole nie zwróci :D kasy ..

Nessi prosze to sa te rozowe mi wychodzily ok i dla mnie najlepsze , Kruczycy tez wysylalam 10 na przetstowanie i tez jej sie sprawdzily bo zaszla akurt hehe [emoji5]
Link do: Testy OWULACYJNE owulacyjny 30szt+5 ciążowe GRATIS

Agnesis podaj mi en termin @ jeszcze raz bp kuzde nie zapisalam a teraz sie nie dokopie do tego postu...
Wiem , ze cs 5 [emoji4]

Komus cos poprawic w tabelce , kochane piszcie na priv [emoji402]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry