reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula a z kim bylas ? [emoji14][emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Ostatnio swojego chłopa namawiałam żeby ze mną poszedł na BJ-stwierdził, że chyba zwariowałam :D oczywiście dla żartu go namawiałam, bo wole isc z koleżankami, ale chciałam zobaczyć jego reakcje ;)
A teraz S wrócił z nad morza i przywiózł złowione dorsze. Masakra, nie wiem co z tym zrobic, a on sie cieszy, ze 6 ryb złowił [emoji23] ja czuje tylko ze śmierdzi :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Witam
Moze któraś z Was wie jak upiec dorsza? Nie chce mi sie go filetowac, bo nie umiem za bardzo [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry