reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula jak ma @ przyjsc to noech spada ja sie nie obraze [emoji4]

Herbatka z rumem pyszna [emoji4] a u mnie idzie dostac taka herbatke czeska nie wiem czy pamietacie taka w plastikowej butelce tez rumowa pysznaaa

wff2krhmvaem9yip.png
może jakieś czary odstawimy [emoji4]?

reklama
Nessi kupiłaś? Eye Q? Nam sie kończy formuła, a na doz fajna cena jest, za 240tabl. 110zl i jeszcze crystl mind ma dobra cenę na gemini. Muszę cos wziąć innego, moze lepsze bedzie na łepetynke mojego wariata [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ale się wkurzyłam ...wrrrr. Zadzwoniłam do drugiej szkoły z pytaniem czy mogę przenieść dziecko i się zaczęło ..
Jednym słowem dyrektorka się nie zgodziła ...
No k***a szlag mnie trafia.

Muszę go zabrać z tej szkoły bo mu dzieci dokuczają, nawet ta Pandzia uprzedzona do niego ...
Rozniosę coś dzisiaj kuźwa ..narobię rabanu u Dyrektora

Nessi kupiłaś? Eye Q? Nam sie kończy formuła, a na doz fajna cena jest, za 240tabl. 110zl i jeszcze crystl mind ma dobra cenę na gemini. Muszę cos wziąć innego, moze lepsze bedzie na łepetynke mojego wariata [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Kupiłam, tylko eye jest w kapsułkach z żelatyny, 2 x dziennie po 3, czyli razem 6

Nessi ale która dyrka sie nie zgodziła? W Waszej szkole czy w tej drugiej?

Ale się wkurzyłam ...wrrrr. Zadzwoniłam do drugiej szkoły z pytaniem czy mogę przenieść dziecko i się zaczęło ..
Jednym słowem dyrektorka się nie zgodziła ...
No k***a szlag mnie trafia.

Muszę go zabrać z tej szkoły bo mu dzieci dokuczają, nawet ta Pandzia uprzedzona do niego ...
Rozniosę coś dzisiaj kuźwa ..narobię rabanu u Dyrektora

powiedz ze przyslesz do nich tvn i beda mogli w "Uwadze" sie wypowiedziec dlaczego nie mozesz przeniesc dziecka :biggrin2:

a tak wg to dzien dobry dziewczynki ;-) siedze w krzakach, dzis 11 dc, od soboty bede meza meczyc, a skoncze pewnie kilka dni przed @. siedze jak na szpilkach bo czekam na wyniki mutacji mthfr. Gin w sobote a drugi we wtorek.

reklama
Nessi ale która dyrka sie nie zgodziła? W Waszej szkole czy w tej drugiej?

W tej drugiej ...mają tam klasę integracyjną, nauczyciela wspomagającego i (__)___)

Do góry