NeSSi
Moderatorka
Ness no ciekawe ciekawe aczkolwiek tej ,nigdy nie wiadomo [emoji38] obserwuj co się zadzieje[emoji1]
Taaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ness no ciekawe ciekawe aczkolwiek tej ,nigdy nie wiadomo [emoji38] obserwuj co się zadzieje[emoji1]
łącze się w bólu ... tez mnie rozłożyło ... tylko zamiast bólu gardła mam kaszel .. a raczej charcze jak stary traktor[emoji34]Bum tak czekałaś z tym popcornem, że dzisiaj wyczekałaś mi chore gardło, gorączkę i katar
To będzie zły dzień ehh ...
łącze się w bólu ... tez mnie rozłożyło ... tylko zamiast bólu gardła mam kaszel .. a raczej charcze jak stary traktor[emoji34]
Sezonowa moda jesienna na grypę rozpoczęta ..seta mówisz [emoji38]? .. nie mam spirytu za to vick zapodalam na klatę [emoji4] ... nic z tych rzeczy nie testuje .... szkarlatyna to dziadostwo .... oby cie nie trachnelo .... p.s jaki śluz dziś meldujesz ?Pogoda jak pod psem ...Sezonowa moda jesienna na grypę rozpoczęta ..
W sumie to cieszę się, że to tylko gardło i katar ...bo w jednym przedszkolu szalała szkarlatynawięc (odpukać) - los jest dla mnie łaskawy
A test robiłaś ? Bo wiesz ... dobra setka i po kaszluNatrzyj się jeszcze spirytem na noc, a najlepiej wymoczyć w mocno ciepłej wodzie z solą nogi i potem w skarpety
Im wcześniej tym lepiej ...
Nie zaglądałamseta mówisz [emoji38]? .. nie mam spirytu za to vick zapodalam na klatę [emoji4] ... nic z tych rzeczy nie testuje .... szkarlatyna to dziadostwo .... oby cie nie trachnelo .... p.s jaki śluz dziś meldujesz ?