reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
e8876caba8c865bee5ac7560930e2a92.gif

Załączniki

• e8876caba8c865bee5ac7560930e2a92.gif
    e8876caba8c865bee5ac7560930e2a92.gif
    69,4 KB · Wyświetleń: 202
Nessi obejrzymy co to tam u Ciebie bedzie [emoji41]

Ja to popcorn wsuwam [emoji38] a P patrzy na jakiś daremny film [emoji50]
1475615110057.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475615110057.jpg
    1475615110057.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 199
Bum tak czekałaś z tym popcornem, że dzisiaj wyczekałaś mi chore gardło, gorączkę i katar :D

To będzie zły dzień ehh ...

łącze się w bólu ... tez mnie rozłożyło ... tylko zamiast bólu gardła mam kaszel .. a raczej charcze jak stary traktor[emoji34]

Pogoda jak pod psem ... :-( :( Sezonowa moda jesienna na grypę rozpoczęta ..

W sumie to cieszę się, że to tylko gardło i katar ...bo w jednym przedszkolu szalała szkarlatyna :D więc (odpukać) - los jest dla mnie łaskawy :D

A test robiłaś ? Bo wiesz ... dobra setka i po kaszlu :D Natrzyj się jeszcze spirytem na noc, a najlepiej wymoczyć w mocno ciepłej wodzie z solą nogi i potem w skarpety :) Im wcześniej tym lepiej ...

Pogoda jak pod psem ... :-( :( Sezonowa moda jesienna na grypę rozpoczęta ..

W sumie to cieszę się, że to tylko gardło i katar ...bo w jednym przedszkolu szalała szkarlatyna :D więc (odpukać) - los jest dla mnie łaskawy :D

A test robiłaś ? Bo wiesz ... dobra setka i po kaszlu :D Natrzyj się jeszcze spirytem na noc, a najlepiej wymoczyć w mocno ciepłej wodzie z solą nogi i potem w skarpety :) Im wcześniej tym lepiej ...
seta mówisz [emoji38]? .. nie mam spirytu za to vick zapodalam na klatę [emoji4] ... nic z tych rzeczy nie testuje .... szkarlatyna to dziadostwo .... oby cie nie trachnelo .... p.s jaki śluz dziś meldujesz ?

seta mówisz [emoji38]? .. nie mam spirytu za to vick zapodalam na klatę [emoji4] ... nic z tych rzeczy nie testuje .... szkarlatyna to dziadostwo .... oby cie nie trachnelo .... p.s jaki śluz dziś meldujesz ?
Nie zaglądałam :p Szyjka była wczoraj nisko więc wiadomo co będzie :)
Ale się nie nastawiam na nic ...moja @ wybitnie punktualna :)

do tego tematu jak przeżyć pozwólcie ze dołączę swoje 3 grosze
wypłatę z mężem bierzemy mniej więcej tej samej wielkości żadna rewelacja, obydwoje jesteśmy po studiach technicznych. Jak zajdę w ciazy to moze popracuje 2-3 miesiące a potem koniec, dziecka nie zostawię z nanią i nie dam do złobka ze starszym to przerabiałam więcej nie chce przez to przechodzić. W pracy za te 2 lata znajdą sobie kogoś na moje miejsce bo nie są w stanie bez zapełnionego mojego stanowiska funkcjonować. Zostajemy o 1 wypłacie, ale plan mam zasadzimy duzo marchwi i przeżyjemy na marchwiance :D to żart. Jak by nam sie szczęśliwie urodził dzidziuś to dostaniemy 500zł na 1 dziecko bo ciągle będziemy przekraczać 800zł na osobę. U znajomych ona ma firmę nie przynoszącą dochodu - mówiła ze wyciąga 3000 na czysto, on do pracy bierze podobnie na czysto i na brudno , na dzieci dostają 1000zł i jeszcze z zasiłek rodzinny. Ręce opadają. Jej sie nie opłaca posiać jarzyn, posadzić drzewek bo przecież jej dadzą. Jestem zła na tą niesprawiedliwość, rozumiem pomagać biednym ludziom ale brak kontroli nad kombinatorami mnie wkurza

reklama
A ja jakbym swojego chłopa o alimenty podała do sadu to dostałabym 500+ i jeszcze jakieś inne zasiłki. Ciekawe czy już sie znaleźli tacy kombinatorzy. Bo ślubu nie mamy, sad zasądzi, ja powiem ze płaci, a do domu nawet nikt nie przyjdzie i nie sprawdzi kto z kim żyje i za ile [emoji23] tylko moj by mnie zabił jakby dostał wezwanie do sadu haha [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry