Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie ja ją straszę, za przeproszeniem ?spokojnie każą globulki brać i odpoczywać, dadzą ci lekarstwo i będzie dobrze, nie martw sie, nadżerki się zdarzają często i lekarze sobie z nimi radzą.
Dziewczyny nie straszcie jej !!
nessi akurat ty nie ,A gdzie ja ją straszę, za przeproszeniem ?
Dziewczyny mam problem... czuję się słabo a temp ciała nie przekracza 35 stopni czy to może być jakaś infekcja? Czy dlatego nie mam okresu? Boje się![]()
Oj to dziwne, Artemida, żadne z Nas lekarze .. nie wiem czy to ma związek z @. Masz duże osłabienie ..jak tak bardzo źle się czujesz to może trzeba szukać lekarza ?
Jutro mam wizytę w związku z odbiorem wyników to poruszę ten temat, chcę też zrobić betahcg dla świętego spokoju...