• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny, ale wy dużo produkujecie:) Czytam na bieżąco chociaż w porównaniu do Was to mało się odzywam. Wkurzyłam się dzisiaj bo robiłam testy owulacyjne i wyszły pozytywne w 25 i 26 dc później w 28 dc temperaturka pięknie poszła do góry to ja już cała uchachana a tu co?! temperaturka sobie spada z dnia na dzień i szlag mnie trafia na to już! 31 dc a ja mam temperaturę 36.35. Nie wiem co mam o tym myśleć. Nie czuje bóli przedokresowych i wogóle nie wiem o co kaman! Wkurzają mnie długie cykle bo czasu mi szkoda...
Musiałam się wyżalić...i już mi lepiej..
Co wy o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaa pewnie ze pojdzie po blocie[emoji23][emoji23]
Ale nie ze mna[emoji23] za bolesne mam miesiaczki.
Bumm a moze cos sie gniezdzi!!! Moze akurat w tym ostatnim cyklu staran zaciazysz.
Bananka bo z tymi temp to mozna ociulec!!! Ja nigdy nie.zrozumialam ani tych skokow ani opadania...tzn wiem ze przy owu najpierw spada i potem rosnie ale w 31 dc to nie mam pojecia. Albo cos ci sie przesunelo albo dostaniesz okres albo nie wiem co [emoji6]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bananka czarna magia cyba jednak z tą temp...

Carmen ostatni cykl starań ale z clo, starać to się jeszcze będę do stycznia [emoji4]

Może to śmieszne, ale moj P tak co drugi dzień mi szyjke bada i powiem Wam dobrze mu idzie , i stwierdził , ze tak jak mialam ten pierwszy spadek to była wysoko , twarda i otwarta a dziś stwierdził, że wysokość ta sama , lekko twardawa i na pewno nie jest taka otwarta , tylko się zamyka , więc owu musiała byc tego 16dc [emoji50][emoji121]

wff2krhmvaem9yip.png

Myślę że owulka przesunięta o jakiś tydzien ze względu na stres w nowej pracy...w każdym razie dzień przed owu miałam 36.00 w dniu pozytywnych testów 36.25 i 36.30 i dzień po owu znowu 36.00 po czym skok na 36.60 i myślałam, że już będę sobie szła wysokimi temperaturami szczęśliwie do ciąży lub do okresu a tu taki zaskok...zamiast rosnąć to to ustrojstwo spada - nie rozumiem tego już całkiem! ciekawe jaka jutro bedzie tempka? tylko że musze zmierzyć o godzine wcześniej bo mam na 7.00 do roboty więc i tak niemiarodajny wynik będzię.

Jak mi dupa wyjdzie z tego cyklu to umówie się do ginki! zrobie sobie wcześniej już badania żeby przyjść z czymś do niej.

Powiedzcie kiedy najlepiej zrobić badanie progesteronu?

Bananka nie badasz macice , tylko szyjke hehe , nie jest takie straszne , ale np wole jak mi P bada bo on ma dluzsze paluchy niz ja [emoji23][emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry