Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na moje jutro ci skoczyNessi pozytyw jakby był , ale znów z drugiej strony nie jest taki jak kontrolna [emoji6]
U mnie temp , zeszła trochę w dół , niby 2 dni do @ hahaha [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 780387
Majka podaj mi jeszcze raz , ten nowy tp?
![]()
Staraj sie nie denerwować, jest na forum wiele dziewczyn ktore miały krwiaki, i wszystko sie koczy albo skończyło sie szczęśliwie, bądz dobrej myśli będzie dobrzeDziewczyny jestem załamana. Mam wielkiego krwiaka ponoć w bardzo nie bezpiecznym miejscu. Powiedział że dziecko jeszcze żyje, dał parę leków i kazał przyjść za dwa tygodnie. To jakiś zły sen. Dobrze ze K ze mną był bo się rozkleilam a teraz sobie śpi
To jeszcze nic nie znaczy. Jak ja mam myśleć pozytywnie to ty teżTak, tak mysl o dzidzi !! Sliczna jest !!!!
U mnie kaszana, mam typowe bole jak w zeszlym cyklu w polowie takze i w tym miesiacu ****...owo [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] czekam za
"okresem" "plamieniem" tak jak ostatnim razem. [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk