• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka, skup się na dzidziusiu i dużo odpoczywaj, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
U mnie jakaś komedia, cały cykl mi testy owu nie wychodziły, a dzisiaj w 31 dc test 'prawie pozytywny' (jeszcze takich wyraźnych kresek u siebie nie widziałam) już nie wiem co mam o tym myśleć...
Screenshot_20161028-163644.png

Załączniki

• Screenshot_20161028-163644.png
    Screenshot_20161028-163644.png
    197,8 KB · Wyświetleń: 212
reklama
Majka, skup się na dzidziusiu i dużo odpoczywaj, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
U mnie jakaś komedia, cały cykl mi testy owu nie wychodziły, a dzisiaj w 31 dc test 'prawie pozytywny' (jeszcze takich wyraźnych kresek u siebie nie widziałam) już nie wiem co mam o tym myśleć...Zobacz załącznik 780445
Prawie +
Hmmm moze i cykl ci sie w takim razie wydluzy

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Sikaj sikaj i daj ino znac !!!
Kurw...Majka mialam zamiar zbadac progesteron a po owu ani widu ani slychu, choc jeszcze jest wczesnie. Mam nadzieje ze wystapi bo sie zastrzele a jak nie to decyzja juz zapadla. W listopadzie do gina i nie ma bata

reklama
Sikaj sikaj i daj ino znac !!!
Kurw...Majka mialam zamiar zbadac progesteron a po owu ani widu ani slychu, choc jeszcze jest wczesnie. Mam nadzieje ze wystapi bo sie zastrzele a jak nie to decyzja juz zapadla. W listopadzie do gina i nie ma bata

AAaaaha cóż za mocne postanowienie hehe trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry