• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Znalazłam na starym telefonie fotkę testu w sumie pozytywnego bez ciąży ;)
1478157317-1d1mld.jpeg
1478157330-1d1mld.jpeg

A to był test robiony nie z porannego moczu, zaś na drugi dzien cieni już nie było na innych testach i beta negatywna [emoji55] a okres spóźnił sie tylko o jeden dzien [emoji6]

Napisane na HTC Desire EYE w aplikacji Forum BabyBoom
Ale na żywo mam podobnie , moze trochę bladsza [emoji17][emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
A mnie sie wydaje, ze jestes w ciazy. Musisz jeszcze tylko z 2 dni zaczekac. Temp zamiast spadac rosnie. Wiec glowa do gory.
Po jutrze bedziemy juz ci gratulowac

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

No rozczarowania było, ale najbardziej z powodu, ze byłam na wypowiedzeniu i miałam nadzieje utrzeć nosa kierowniczce mojej ukochanej [emoji23]
Bum poczekaj dwa dni i powtórz. Szkoda nerwów na doszukiwanie sie. Chyba ze chcesz betę zrobic [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nie doluj sie.
Temp jest OBiECUJACA
Widzialas dzis moja temp ?????? Nie mam w ogole owu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Bum ja nic nie widzę na tym zwykłym foto ,ale temp ładna [emoji38] ....

Ja to w życiu zrobiłam milion testów i powiem wam że różnie było cienie,odbicia,etc ... albo 10 testów wyjdzie pozytywnych albo akcje trzeba beta potwierdzić ....

Bete moge zrobić ale dopiero w poniedziałek , u mnie dzisiaj mega pada , wiec doopa blada a malej ciągnąć w deszczu nie będę a jutro punkt u mnie zamknięty....

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum wiec poczekaj. Jak w poniedziałek kreski nie bedzie to nie będziesz tracić kasy na betę, bo to już raczej bedzie jednoznaczne.

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry