• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

X bum szkoda ze na betę nie możesz pójść.Mialabys pewność.Ja myślę ze Ci sie udalo.Mi nigdy nie wychodziły cienie.Albo miałam kreskę (2 razy tylko w zyciu a troche testow narobilam)albo jej nie było.Totalny biel vizira.
Carmen wspolczuje Ci z powodu braku owulki.Idxiesz do gina?znam osoby ktore musly pcos,dostawaly clo i zaciazaly szybko.Ja miałam mierzyc temp.ale nic z tego.Dziś mam już 6 dc, w dodatku gardło mnie boli i osłabiona jestem więc to chyba bez sensu.W dodatku w nocy tez często wstaje, śpię z dzieckiem wiec te mierzenie łatwe nie będzie i chyba zrezygnuje z tego pomysłu.Może od następnego cyklu spróbuję z tym inofemem.A tak wogole ostatnio dużo romyslalam i doszłam do wniosku ze muszę zacząć godzić się ze drugiego dziecka miec nie bede.Zaczynam mieć dosyć tych starań.Innym sie udaje szybciej zajsc a ja już 11 cykl się staram i nic.Widocznie nie jest mi dane.Jeszcze ten cykl postaram się przyłożyć (co będzie trudne) a potem chyba odpuszczam.

reklama
X bum szkoda ze na betę nie możesz pójść.Mialabys pewność.Ja myślę ze Ci sie udalo.Mi nigdy nie wychodziły cienie.Albo miałam kreskę (2 razy tylko w zyciu a troche testow narobilam)albo jej nie było.Totalny biel vizira.
Carmen wspolczuje Ci z powodu braku owulki.Idxiesz do gina?znam osoby ktore musly pcos,dostawaly clo i zaciazaly szybko.Ja miałam mierzyc temp.ale nic z tego.Dziś mam już 6 dc, w dodatku gardło mnie boli i osłabiona jestem więc to chyba bez sensu.W dodatku w nocy tez często wstaje, śpię z dzieckiem wiec te mierzenie łatwe nie będzie i chyba zrezygnuje z tego pomysłu.Może od następnego cyklu spróbuję z tym inofemem.A tak wogole ostatnio dużo romyslalam i doszłam do wniosku ze muszę zacząć godzić się ze drugiego dziecka miec nie bede.Zaczynam mieć dosyć tych starań.Innym sie udaje szybciej zajsc a ja już 11 cykl się staram i nic.Widocznie nie jest mi dane.Jeszcze ten cykl postaram się przyłożyć (co będzie trudne) a potem chyba odpuszczam.
Tak bede szla do gina, zaraz do.niego zadzwonie. Mam nadzieje, ze cud jakis zdziala bo jak nie to i ja pewnie dobije do tej ilosci cykli co ty.

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Zadzwonilam do gina. Mam wizyte na 23/11 (w dzien urodzin mojego meza ) chociaz bede juz po okresie. Moze zdziala cos moj gin bo ocipiec idzie

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Dziewczyny jak nie wyjdzie to serio już nigdy bety nie zrobię ani testu !!
1478162484609.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478162484609.jpg
    1478162484609.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 269
Bum haha [emoji1] a jednak. Tak to już staraczki maja, ze cierpliwości brak [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do 17 ponoć i o 14 może być i o 17 ....
Wiecie co teraz to mi chyba nie dobrze z nerwów i wyc mi sie chce bo boje sie tego rozczarownia i to bardzo [emoji37][emoji37]
Bardzo sie boje ...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry