• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie przeziębienie rozbiera czuje. Gardło boli, kicham, głowa zaczyna bolec i taka lekko połamana sie czuje [emoji20] jak nie urok to sraczka [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis haha nie wiem po kim [emoji23]

Nessi on to ma chociaż klatkę odpowiednią a nasza się kisi w klatce 3na3 [emoji6][emoji14]

Mania ale u mnie np na monicie nie ma nic, nie ma nic a potem pyk i jakims cudem sa i rosną odpowiednio bo gin sam był w szoku ... 2 tyg nie ma nic a potem jakimś cudem są i ładnie rosną i same pękają odpowiednio...
No niestety będę się męczyć tyle aż kurcze zajde , no ja lekarzem nie jestem i sama sobie leków , diagnozy nie przepisze ..

Dajcie mi już spokój bo serio dziś dzień mam w humorze zerowym , a mnie dzis dręczycie hehe [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png
Przejęłyśmy się rolą [emoji16]
Nie bierz do serca tego co napisałam

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi nie wiem skąd ona sie urwała [emoji6] a moze jest cwana nie głupia i rozumie to co chce rozumieć [emoji12]
Bum męczysz chomika [emoji33]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum ja sie tam nie znam, ale jak dla mnie to miejsce ma. Jak za komuny był u nas chomik to w akwarium mieszkał i nic mu sie nie stało od tego. Za mała byłam jeszcze żeby go zamęczyć [emoji12]

reklama
Bum ja sie tam nie znam, ale jak dla mnie to miejsce ma. Jak za komuny był u nas chomik to w akwarium mieszkał i nic mu sie nie stało od tego. Za mała byłam jeszcze żeby go zamęczyć [emoji12]

Popieram ...ja też w akwa trzymałam w dodatku 15 L tylko . i żarcia kiedyś się nie kupowało bo nie było...jadł to co myśmy jedli i tyle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry