• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja miałam po owu 9.2ng/mL progesteron , ale go robiłam jakoś przed @ , wiec to też wynik taki 3po3...

Ale wiecie czego mi na wątku brakuje , takiego guziaka by można było mówić zamiast pisać [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:
reklama
Bum ale 9,2ng to jest około 28nmol wiec bardzo dobry wynik. Rezygnujesz z castagnusa?
Carmen dobrze odczytałas, tylko w różnych jednostkach podają. Twój wynik jest na granicy dolnej normy.
Zuzkon to do dzieła [emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis tak 3 ziółka to bedzie za dużo a po nim mam też chyba te mdłości i nie chce brać...
ziółek mam na 3 msc , więc tak czy siak abo się uda , albo nie to po nowym roku szukam dobrego lekarza [emoji4]
No i ja to mialam bez brania dupka taki wynik , wiec wydaje ki się , ze na druga fazę nie potrzebuje dupka i może dlatego mi tal późno po nil @ przychodziła...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum bardzo możliwe, ze akurat dupka nie potrzebujesz, tylko czegoś na pierwsza fazę. Zobaczymy co ziółka zdziałają. Jak tylu osoba pomogły, to moze niedługo zaskoczysz nas pozytywem [emoji4][emoji4]
Ja sie słabo dzis jakoś czuje. Biorę kocyk i ide spać na kanapę [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis może chętna na castangusa? [emoji38]
No właśnie też mi się tak wydaje , no ale obejrzymy jak bedzie wyglądał 1 cykl z ziółkami [emoji5]

My z małą po południu drzemke zaliczylismy [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum bardzo możliwe, ze akurat dupka nie potrzebujesz, tylko czegoś na pierwsza fazę. Zobaczymy co ziółka zdziałają. Jak tylu osoba pomogły, to moze niedługo zaskoczysz nas pozytywem [emoji4][emoji4]
Ja sie słabo dzis jakoś czuje. Biorę kocyk i ide spać na kanapę [emoji55]

Też zaczyna rozkładać przeziębienie
Leci z nosa i drapie gardło
A dopiero co chora byłam [emoji37][emoji34]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

A ja pojechałam z mężem do sklepu a wychodząc wsiadłam na miejsce kierowcy z rozpędu tak jak to robiłam wracając z pracy, zahaczając o sklep. Szybko się przesiadłam z śmiechem ale po drodze się popłakałam. Dobrze że było ciemno to nic nie zauważył a po powrocie ukryłam się w łazience. Ale ja jestem głupia...

reklama
Bum nie, nie chce castagnusa [emoji12] na razie czekam, a pózniej chyba czas wybrać sie do gina [emoji50]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry