• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida no trzeba sie rozgrzewac w taką pogodę a jak [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

Na relax dobra [emoji5]

Kurcze pomyśleć , ze ja dopiero co do Was dołączyłam , 14 lutego i dziennie z Wami jestem a tu już grudzień , prawie [emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum, nie rób smaka. Dziś musiałam dziobka zamoczyc mamie w kieliszku z winem. Boże, jakie te kilka kropel dobre bylo...

A ja już prawie dwa lata na forum. Dokładnie od 6 stycznia.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

karola oj wiem coś o tym , ale powiem ci , że od teścia raz na 2 miesiące skusilam się na małą lampeczke swojskiego winka a mała po nim szalała [emoji5]
Pije poki można hehe jak zaskocze to będzie trzeba odstawić [emoji38][emoji38]

Czas tu fajnie z Wami leci hehe [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Mi dużo nie trzeba. Troszkę na język i już człowiek zadowolony. Ja bardzo lubię wino, No i już się umówiłam z koleżankami że jak tylko będziemy mogły ( bo wszystkie tegoroczne ciężarówki) to zrobimy sobie babska posiadowke z dobrym winkiem[emoji36]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Ja niestety nie mogę sie napić, choć bardzo bym chciała, bo przed @ mam takie mdłości, ze mnie odrzuca na kilometry. Ani dobrze zjeść, bo wszystko w gardle staje ani sie upić [emoji24]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry