• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen a my dwa di pilismy tą jagodowke hehe z aokiem kaktusowym była pyszna [emoji4]
Kiedy twoj ma urodziny? [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
W srode ma urodziny. 38 juz mu stuknie.[emoji14][emoji14]
Mmmm nie rob mi smakow na wodki z sokiem kaktusowym [emoji43][emoji18][emoji18][emoji18][emoji18][emoji18][emoji18]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
marc korzystasz z apki czy telefonu? [emoji4]
Albo śluz albo pozostałości po bzykanku może ja to czasem mam z tym problem [emoji2]

kacha no też jestem w podobnym cs do ciebie i nie myślę by odpuścić , ogolnie już nie staram się na siłę ino bedzie co bedzie [emoji4]
Póki @ nie ma jest nadzieja , pamiętaj [emoji8]

wff2krhmvaem9yip.png

No właśnie z telefonu teraz :-) ale zapisałam linka przez stronkę :-) Apke muszę sobie ściągnąć.

Bzykanka juz nie było ze 3 dni :-( wiec sluzik, ale to chyba oznacza, ze owu moze byc wcześniej zawsze niż ogólnie by sie wydawało hmmm..

U mnie za 3 dni termin @ i na bank już wiem ze ja dostanę.Wszystkie typowe objawy na nia już się pojawily-czuje się cala obrzmiala,dzis rano krzyze mnie pobolewaly, głową cmi i nerwa mam strasznego od 2 dni- wydzieram się na męża i małego.Więc 12 cykl staran przede mną.Jednak nie mam juz checi na te starania.
Nessi a Ty masz regularne cykle?Już sama sie zastanawiam nad sobą.Myślę ze mam owulke a tak naprawdę niewiadomo co tam jest grane co cykl.Cykle regularne, sluz plodny mam,cmienie jajników też, sex w dni plodne jest a tu zaraz 12cykl staran skończy.
Kacha ... moze ziolka Ojca Sroki?????????

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Marc no dziś działaj , działaj a jajniki bola?
Niby po pozytywnym teście do owu dochodzi 24/36 h , ja mialam owu 2 cykle temu po pozytywnym teście po 12h bo na monitoringu juz nie było pęcherzyka. [emoji6]
A plemniki tez sobie muszą ta dojrzeć ładnie [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry