reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej[emoji6]

Moja szybka relacja.
W piątek przyjęłam się do szpitala. Piątek nic, sobota rodzę a potem jednak nie, niedziela, jeszcze nie. W poniedziałek po obchodzie i badaniu szyjka zgladzona, 3-4cm rozwarcia. Decyzja: oksytocyna. Rano miałam robione ktg ale już wątpliwe było, jednak nikt nic nie mówił że źle. O godz. 8.20 poszłam na porodowke, kroplówka z glukoza na początek ktg na którym nie było już tetna dziecka. Miałam położna anioła. Szybka decyzja i leżałam na sali operacyjnej, potem podano mi znieczulenie ogólne. Obudziłam się koło 10 okazało się że z małym wszystko dobrze 10 pkt i jest najcudowniejszy na świecie. Wszyscy są zakochani.

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Gratulacje! Zazdroszczę, dobrze że byłaś pod dobrą opieką a synek spory! Zdrówka dla was [emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja póki pamietam to mierze.
Wkurza mnie ta apka, bo ciagle mi sie filmy włączają z reklamami [emoji35] tez tak macie??

Karola dziekowac Bogu,ze sie dobrze skonczylo!!!! I tak w ogole gratuluje. Czekalam az napiszesz,wiec teraz wykorzystuje ten moment [emoji14] maly jest cudowny..i nawet spory maly facio [emoji7] jeszcze raz gratki.
A powiedz boli cie ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis no właśnie , bzykac mi się chce , ale wtedy kiedy owu nie ma ... Na sile bo owu jest zdecydowalam , ze nie będę się bzykac bo to nie dla mnie... + moj P robi teraz po 12-14h i jak przychodzi je , idzie się kąpać , pobawi się z Leną i tez jest zmęczony , więc nawet o tym bzykanku mogę pomarzyc... No nic , jestem , staram się , ale będzie co będzie , może kiedyś wypali ...
Jedynie jak mi się te cykle do lutego nie poprawia to pójdę do jakiegoś gina , zęby mi je unormowal, badanis porobie i to wsioo [emoji38]

Więc za Was wszystkie mocno trzymam kciuki ! [emoji110][emoji110] i przepuszczam jak chcecie [emoji6]

Aaaaa taki news , Lunciak zostaje z nami hihi [emoji4] , więc teraz mam małe dziecko, ale oczywiście z 2 kresek będę skakać z radości [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciesze sie,ze piesek zostaje z wami [emoji7][emoji7] a tak ogolem nie odpuszczaj na dobre. Kiedys nam sie uda. [emoji2]
A z ta owu to nie wiem czy wierzyc,mam na mysli sex...a bo ja wiem czy to prawda ze ma sie tylko ochote w dni plodne ...mam tak samo jak ty..z reguly jak mi sie chce jestem juz po...wiec na dwoje babka wrozyla.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

carmen kurcze dużo kasy na nią poszło, szkoda mi ją oddać jak tak na prawdę nie wiem w jakie ręce pójdzie ... P stwierdził, że może zostać , a Lenka tez juz ją bardzo kocha jak mowi hihi [emoji4]
Na dobre nie odpuszczam , staram się , staram ale bez żadnego parcia będzie co będzie , sex będzie kiedy będę miała i P tylko na to ochotę , ziółka będziemy pic dalej bo szkoda je zostawić hehe [emoji4]

Bum to będziesz miała teraz mały zwierzyniec [emoji4][emoji4] fajnie, ze trafiła na Was psinka [emoji6]

agnesis no właśnie , bzykac mi się chce , ale wtedy kiedy owu nie ma ... Na sile bo owu jest zdecydowalam , ze nie będę się bzykac bo to nie dla mnie... + moj P robi teraz po 12-14h i jak przychodzi je , idzie się kąpać , pobawi się z Leną i tez jest zmęczony , więc nawet o tym bzykanku mogę pomarzyc... No nic , jestem , staram się , ale będzie co będzie , może kiedyś wypali ...
Jedynie jak mi się te cykle do lutego nie poprawia to pójdę do jakiegoś gina , zęby mi je unormowal, badanis porobie i to wsioo [emoji38]

Więc za Was wszystkie mocno trzymam kciuki ! [emoji110][emoji110] i przepuszczam jak chcecie [emoji6]

Aaaaa taki news , Lunciak zostaje z nami hihi [emoji4] , więc teraz mam małe dziecko, ale oczywiście z 2 kresek będę skakać z radości [emoji6]

Wiedziałam!!!! No i dobrze, na razie psinka a bobo pojawi się najmniej spodziewanym momencie ;)

reklama
agnesis no mały zwierzyniec to jest , dużo osob pomyśli , że jakaś wariatka [emoji23][emoji23][emoji23] ale grzeczni są , oddalabym ja ale boje się , ze trafi gdzieś , gdzie może być oddana bo np zjadła komuś buty ...

Majka no kiedyś się na pewno pojawi , ja na to wypływu tak na prawdę nie mam ...
Będzie jak będzie , ale nie pozbycie się mnie tak szybko [emoji6]

Do góry