Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Koszula ale taka "na luzie" młodzieżowa he he i sweterek :-)Karola piękny synek. Wygląda jakby miał z 3 miesiące już :-)
Artemida co mężowi kupiłaś? podejście super :-)
Anula piękne pierniczki:-) a twarde już? ja swoich ostatnio próbowałam i nie da się zjeść. Chyba nie zdążą zmięknąć do świąt.
Agnesis dzień lenia każdemu potrzebny. Ja go świętuje conajmniej raz w tygodniu:-)
Ja mialam taki pod koniec 8 miesiaca [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Artemida mój to zawzięty "dresiarz" he he. Oj też bym nie mogła uwierzyć jakby chciał koszulę na prezent:-)
Dziewczyny czy to normalne, że w 21 tygodniu ciąży mam taki brzuch??
No mój jakoś tak teraz taki poważny się zrobił he he w marcu 31 będzie miał ;-)Artemida mój to zawzięty "dresiarz" he he. Oj też bym nie mogła uwierzyć jakby chciał koszulę na prezent:-)
Dziewczyny czy to normalne, że w 21 tygodniu ciąży mam taki brzuch??
ostatnio mówiłam do mojego czy wyobraża sobie mnie z takim (mimo że już wyglądam jakbym była w ciąży... Taki skutek uboczny Pcos...)