NeSSi
Moderatorka
Nawet mi nie przypominaj! ...Ale dobra była, warta grzechuMam te moc mam te moc
Jutro po tej cebulce beda bàczki i pod koc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nawet mi nie przypominaj! ...Ale dobra była, warta grzechuMam te moc mam te moc
Jutro po tej cebulce beda bàczki i pod koc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ''suszijame'' wypiłabym do dnaA ja koncze winko [emoji38][emoji38] wczoraj na 1 lampeczce poleglam [emoji23][emoji23]
![]()
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zapamiętam [emoji23][emoji23][emoji23]A powiedzcie bez patrzenia na tekst (można przeczytać tylko raz i potem powtarzamy na głos). Na stole stały 2 słoiczki poetykietkowane i niepoetykietkowane - powodzenia!![]()
Ja mam chyba 200mg jodu w witaminach. Kurcze ja sie boje, ze mi zasnego progesteronu nie przepisza bo oni twierdza, ze jak ciaza ma sie utrzymac to sie utrzyma sama. Mama bedzie mi musiala przesylac. Znalazlam raz Luteine w aptece internetowej ale chcieli ponad 30£ za opakowanie [emoji44][emoji44]ja biorę 150 mg jodu
duphaston wyjadam jeszcze zapasy z Polski, ale mój gp mi przepisuje. Co do luteiny to mam z Polski, ale będę musiała poprosić na prenatalnych o recpetę, ale bede płacić normalnie