reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nie mam pojęcia, tego Rene nie sprecyzowała :)

Nie dostał nic ?

Pewnie dowcipna, lekarze malo kiedy wypisują doustną. A moze spróbuj podmywac sie jogurtem naturalnym, moze to śmiesznie brzmieć, ale mojej mamie kiedyś pomogło [emoji6] i jakis probiotyk ginekologiczny doustnie.
No Mlody nic nie dostał. Nawet kija z drzewa co by rózgę imitował [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
No ja to chyba jednak pójdę do gina po Świętach ....nie musi być mój....pierwszy lepszy, bo nie idzie żyć.

Agnesis - to bardzo nie ładnie z jej strony, kobieta wstydu nie ma. Mi by wstyd było, w oczy Wam i dziecku spojrzeć ...

No ja to chyba jednak pójdę do gina po Świętach ....nie musi być mój....pierwszy lepszy, bo nie idzie żyć.

Agnesis - to bardzo nie ładnie z jej strony, kobieta wstydu nie ma. Mi by wstyd było, w oczy Wam i dziecku spojrzeć ...

Chyba wizyta bedzie najlepsza, nie musi przecież Ci usg robić, niech wypisze cos co w ciazy mozna brać i tyle.
Mi to szkoda tylko, ze moj młody jest bardzo taktowny i nie zapytał czy dla niego Mikołaj nic nie zostawił, bo wtedy byłoby im głupio.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Witam sie z rana [emoji6]
Agnesis a Twoj jakos to skomentowal/cos jej powiedzial? Szkoda dzieciaka ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

On tylko skwitował, ze moze nie mieli kasy. Nie bede z nim dyskutować w tym temacie, bo sie pokłócimy tylko. Ja swojego podejścia nie zmienię, bo widziałam czekoladowe mikolaje za 1,59. A jak sie nie ma kasy to sie nikomu nic nie kupuje i tyle.
Ogólnie to widziałam po nim, ze jest smutny i przybity, nawet wydawało mi sie, ze jak siedział sam w pokoju pózniej to mu łza pociekła, ale nie powiedział mi o co chodzi.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja z kawucha wstalam o 11
Jak juz mamy gadac to.moja 22 grudnia ma zawsze urodzinki a 24 jets wigilia. Prawda jest taka,ze oczekuja ja dwa prezenty. Ale jak co roku pusto.
Najlepsze.jest to,ze wnuczka od jej corki we wrzesniu zawsze dostaje prezenry, zawsze !!!!! A jak przychodzi grudzien to nigdy nie ma pieniedzy.
Wiecie nie chce byc wredna,ale jak ma wyplate i odbierze i zamiast przejebac wszystko to by odlozyla na moja mala......no ale niestety.
Moi rodzice i brat tacy nie sa. Jak lece do polski to prezenty dostaje z opoznieniem,ale zawsze sa... a tutaj .....[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] nie dosc ze nie ma to jeszcze jej nie odwiedzaja....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj w ogole mojemu wygarnelam,ze jego matka ma preferencje tylko dla dwoch wnuczek a moja to zawsze na uboczu. Nic nie powiedzial,ale wiem ze przy pierwszej lepszej okazji poklocimy sie o to....ale trudno
Jego brat mysli tak samo jak ja!!!
Ona zauwaza tylko wnusie od corek no a moja mala niestety i dwojka dzieci od jego brata zawsze z boki sa.....mamy takie samo zdanie.
Ok wygadalam sie. Koniec pitolenia [emoji1]

Carmen jak sie nie mam pieniędzy to żadnemu wnukowi sie nie robi prezentów. Albo każdemu symbolicznie po czekoladce. Dobra walić to [emoji28] teraz to myśle jak pozbyć sie brzucha do sylwestra [emoji23][emoji23][emoji23]

Carmen jak sie nie mam pieniędzy to żadnemu wnukowi sie nie robi prezentów. Albo każdemu symbolicznie po czekoladce. Dobra walić to [emoji28] teraz to myśle jak pozbyć sie brzucha do sylwestra [emoji23][emoji23][emoji23]

Paru-dniowe odchudzanko [emoji1][emoji1]

reklama
Carmen chyba glodowka całkowita [emoji1]

Do góry