• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi to taki bardziej dla formalności , bym mogła dalej winko pic [emoji4][emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Majka ale franca z tego teścia :/
Artemida, dziewczynki się na winko schodzą, przyłącz się ..albo jakiś film zapodaj. Szkoda życia na ciągłe doły..
Bum - czekam na teściora!
Ja już dziś nie wypije nic. Piłam dziś wódkę a nie mieszam.... A zawsze staje się odważna po wódce znaczy zaczynam płakać na serio nie kryjąc się niczego zwłaszcza tego że jestem niepłodna.... Nie potrafię... Zwłaszcza że ktoś tak łatwo zachodzi w ciążę.... Nie potrafię. Odwlekałam to spotkanie ale stało się. Ona rodzi pod koniec lutego... Nie daje rady.... Idę się położyć....

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Artemida tule Cie mocno [emoji20]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry