reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
MANIA dawaj od dziś.... eh dla pocieszenia ci powiem ze ja w sobotę dostanę -szlak ..

Nuria ja mam już popsuta głowę to sięgam po te mocniejsze[emoji23]

BUM wygrywasz ?

Agnes m przeprosił :)?
Wiesz ja wiedziałam że @ tak czy siak
przyjdzie, bo w tym cyklu był celibat, ale liczyłam na to że chociaż przyjdzie regularnie
A Ty jesteś pewna że przyjdzie czy tylko masz takie przeczucia?
Trzymam kciuki by nie przyszła &&&&

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Macie moze jakies aplikacje z kalendarzykiem na telefonie?
Sprawdzają sie w wyliczaniu owulacji?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam mój kalendarzyk. Ale niestety przy moim Pcos nie sprawdza się owu :-) ale mogę mniej więcej orientacyjnie zobaczyć kiedy następna będzie

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja am jakiś kalendarzyk ale tylko po to coby początek @ odchaczyc bo raczej w wyliczenia ovu to nie wierzę.... Co taka aplikacja może wiedzieć [emoji23]

Ja używam apki moj kalendarzyk i flo, obie wyznaczaja owulacje blisko moich odczuć, jedna 14 dni przed nadtepna @ a druga 13

Ja sobie sciagnelam wlasnie z takim kwiatuszkiem, i wyliczylo mi owulacje na dzis. Sprawdzalam tez na internecie to tez w roznych kalendarzykach na dzis mi pokazywalo[emoji106]
Teraz 2 tygodnie czekania[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

No ja bardziej wierze tej drugiej, flo,
Ale nijak sie to ma do cyklu który się okazuje krótszy tak jak u mnie tym razem
Jeśli w ogóle miałam owulacje to by wychodziło ze miałam owulke w 8 dc a sluz płodny i ból jajników miałam od 8/9 - 13 dc

Tak czy siak musze po nowym roku zrobic monitoring i 7 dni po owulce zbadać progesteron, koniecznie

A ja taki
Screenshot_20161228-232043.png

Załączniki

• Screenshot_20161228-232043.png
    Screenshot_20161228-232043.png
    133,1 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Do góry