• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Przerobilam bo jak wyschlo teraz to ledwo widać pod światło ale nadal kreska jest.
Julia dziś 32 dzień cyklu. Coś mnie tknelo bo temp rano 36,93, cycki to mi chyba zaraz wystrzela i ból klujacy jajników no i zawroty głowy . Zrobiłam rano patrzę nic a za godzinę a tu całkiem wyraźna kreska.

Lux dołącz do mnie! Pliiis

Załączniki

• 2016-04-17 09.14.41-800x450.jpg
    2016-04-17 09.14.41-800x450.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 88
Przerobilam bo jak wyschlo teraz to ledwo widać pod światło ale nadal kreska jest.
Julia dziś 32 dzień cyklu. Coś mnie tknelo bo temp rano 36,93, cycki to mi chyba zaraz wystrzela i ból klujacy jajników no i zawroty głowy . Zrobiłam rano patrzę nic a za godzinę a tu całkiem wyraźna kreska.

Lux dołącz do mnie! Pliiis
widac!!! ja chyba jutro zatestuje jesli sie nie zjawi, bol brzucha mi ustapil i bardzo mocno kluje i kluja jajniki

Boże nie wierzę...Cały cykl płakałam. Non stop kłótnie z mężem. Może z jeden porządny seks w dni płodne. Nawet przez myśl mi nie przeszło że się uda. Urolog, psycholog, klinika niepłodności - wszystko zaplanowane a tu taki szok...oby to nie była pomyłka bo ja się załamie. Chyba mnie ten test by nie oszukał co? Jestem z 11 dni po owu mniej więcej. Jutro lecę na betę do lab.

Boże nie wierzę...Cały cykl płakałam. Non stop kłótnie z mężem. Może z jeden porządny seks w dni płodne. Nawet przez myśl mi nie przeszło że się uda. Urolog, psycholog, klinika niepłodności - wszystko zaplanowane a tu taki szok...oby to nie była pomyłka bo ja się załamie. Chyba mnie ten test by nie oszukał co? Jestem z 11 dni po owu mniej więcej. Jutro lecę na betę do lab.
nie to nie pomylka, uwierz, ze sie udalo, strasznie sie ciesze!!! uwazaj na siebie :-) :)

Lux mnie też dokuczają jajniki! Taki pulsujacy, tępy ból czuje. W sumie to jak na okres tylko w okolicach jajnika. Piersi mam bardzo bolące, jak nigdy. I teraz mnie lekko mdli. Szok...ja w to nie wierzę normalnie...
No i cykl spisałam na straty, nastawiłam się na iui więc wzięłam się za odchudzanie. Biegalam po 4 km a w czwartek farbowałam wlosy:-( jestem przerażona czy nie zaszkodziłam maluchowi. Oby to nie była pomyłka z tym testem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry