Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymaj i to mocno, bo mam cykoraJulia no ja jak wzięłam ten test z parapetu i na niego zerknelam to leciał przez cały pokój bo go rzuciłam jak oparzona! I moja reakcja to było słowo na k... wypowiedziane trzy razy ha ha. Mąż się wystraszyl i blady wpada do pokoju a ja mu mówię że są dwie kreski. A on patrzy i mówi " Justys pomyliło ci się coś przecież to powinno być jak z owulacyjnym, ta kreska druga musi być ciemniejsza" a ja mu to weź poczytaj jaka powinna być. No i zaczął się cieszyć już.
Powtarzam sobie ze jakbym nie była w ciąży to by się na pewno taka wyraźna kreska nie pokazała bo ja już mnóstwo testów zrobiłam i nigdy mi się nic nie pokazało. Jutro będzie wiadomo.
Lux bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki jutro:-)
Karola, tęczowa jak byście ból brzucha w ciąży określiły? Mnie tak jakby ciągną jajniki. Niby jak na okres ale jajniki a nie pochwa.

nie mierze, te starania chce na luzie przejsc poki co, zadnych testow owu ani nic, wiem, ze moze po prostu mi sie spoznia, nie nastawiam sie, bo po co potem ma mi byc przykroLux doskonale znam to uczucie. A mierzymy sobie temp? Ja się zawzielam i ostatnio mierzyłam tylko parę dni przed okresem i stąd wiedziałam że przyjdzie. Ja zawsze dostaje okresu przy temp. 36,38 do 36,6.
takDziewczyny badanie krzywa cukrowa polega na tym że trzeba wypić ta glukozę czy co?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom