• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo faktycznie masz dzien po mnie;) ciekawe co los przyniesie;)
U nas pogoda srednia:/ slonca niema ale nie pada, wiec jak wrocilismy z basenu poszlismy z M do ogrodu, troche zajac sie tujami, i zeszlo....ale kurde tak mnie zaczal brzuch na @ bolec ze przyszlam do domu i leze...ehhh:/

Tynka wiadomo ze trudno uwierzyc i troche strach co jutro wykaze Jak ja zrobilam test ciaza z zaskoczenia;) bo musielismy wstrzymac starania to powiem Tobie ze 3 dni uwierzyc niemoglam!!! Hihi.

Julia no ja jak wzięłam ten test z parapetu i na niego zerknelam to leciał przez cały pokój bo go rzuciłam jak oparzona! I moja reakcja to było słowo na k... wypowiedziane trzy razy ha ha. Mąż się wystraszyl i blady wpada do pokoju a ja mu mówię że są dwie kreski. A on patrzy i mówi " Justys pomyliło ci się coś przecież to powinno być jak z owulacyjnym, ta kreska druga musi być ciemniejsza" a ja mu to weź poczytaj jaka powinna być. No i zaczął się cieszyć już.
Powtarzam sobie ze jakbym nie była w ciąży to by się na pewno taka wyraźna kreska nie pokazała bo ja już mnóstwo testów zrobiłam i nigdy mi się nic nie pokazało. Jutro będzie wiadomo.

Lux bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki jutro:-)

Karola, tęczowa jak byście ból brzucha w ciąży określiły? Mnie tak jakby ciągną jajniki. Niby jak na okres ale jajniki a nie pochwa.

Jugo ja czuję się dobrze, mam nadzieję, że to żaden zły znak ...okaże się we wtorek...boję się tego usg strasznie :/
Tynka ciągnięcie jajników normalna sprawa, a ból brzucha podobny do tego jak na miesiączkę więc jeśli nie jest silny pulsujący to wszystko jest dobrze ;)

Julia no ja jak wzięłam ten test z parapetu i na niego zerknelam to leciał przez cały pokój bo go rzuciłam jak oparzona! I moja reakcja to było słowo na k... wypowiedziane trzy razy ha ha. Mąż się wystraszyl i blady wpada do pokoju a ja mu mówię że są dwie kreski. A on patrzy i mówi " Justys pomyliło ci się coś przecież to powinno być jak z owulacyjnym, ta kreska druga musi być ciemniejsza" a ja mu to weź poczytaj jaka powinna być. No i zaczął się cieszyć już.
Powtarzam sobie ze jakbym nie była w ciąży to by się na pewno taka wyraźna kreska nie pokazała bo ja już mnóstwo testów zrobiłam i nigdy mi się nic nie pokazało. Jutro będzie wiadomo.

Lux bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki jutro:-)

Karola, tęczowa jak byście ból brzucha w ciąży określiły? Mnie tak jakby ciągną jajniki. Niby jak na okres ale jajniki a nie pochwa.
trzymaj i to mocno, bo mam cykora :no:

Lux doskonale znam to uczucie. A mierzymy sobie temp? Ja się zawzielam i ostatnio mierzyłam tylko parę dni przed okresem i stąd wiedziałam że przyjdzie. Ja zawsze dostaje okresu przy temp. 36,38 do 36,6.

Lux doskonale znam to uczucie. A mierzymy sobie temp? Ja się zawzielam i ostatnio mierzyłam tylko parę dni przed okresem i stąd wiedziałam że przyjdzie. Ja zawsze dostaje okresu przy temp. 36,38 do 36,6.
nie mierze, te starania chce na luzie przejsc poki co, zadnych testow owu ani nic, wiem, ze moze po prostu mi sie spoznia, nie nastawiam sie, bo po co potem ma mi byc przykro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry