• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oby [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tak mi sie sisiorek marzy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bzykaj na sisiorka [emoji9] ja trzymam kciuki- dobra passa do nas wróciła

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Lece z psem,kase wyslac lasce na maseczki czarne z Avonu i inne pierdò£ki [emoji51] wroce,ogarne sie,umyje wlochy dam malej jesc i bede leciala na dol do dentysty. Trzymta kciuki.

Bumek za Ciebie tez ino trzymam kobiecino. Ciezarowkom milego dnia a nie ciezarowkom owocnych sexow jak co. Ja niestety wczoraj nie poszalalam mala miala isc spac,dwa razy zasnela,dwa razy ja przenioslam i dwa razy wrocila. Jajca od wczoraj bola, kiel boli.....test owu wczoraj bledszy wiec rozumiem ze juz po zachodzie slonca...pewnosci nie ma czy jajec pekl no ale teraz.nic mi nie pozostaje jak czekac.........

Bzykaj na sisiorka [emoji9] ja trzymam kciuki- dobra passa do nas wróciła

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Bzyknelam dwa dni przed owu i dzien przed..moze co bedzie. Moze jakis luj trafi na komoreczke [emoji41][emoji41]

Anula to wtedy zrobisz w pon i poprostu wynik bedzie dwa razy wiekszy niz norma co 48h. Obliczysz w kalkulatorze co dziewczyny pisaly. W niektorych trzeba nawet godzine pobrania podac wiec bedzie wiarygody pomiar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula to wtedy zrobisz w pon i poprostu wynik bedzie dwa razy wiekszy niz norma co 48h. Obliczysz w kalkulatorze co dziewczyny pisaly. W niektorych trzeba nawet godzine pobrania podac wiec bedzie wiarygody pomiar.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe kochana ja wiem już mam doświadczenie w tej kwestii [emoji41]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry