Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zrobiłam test owulacyjny i wyszedł dziś pozytywnydzisiaj podziałane już
dlatego mnie tak jajniki bolą.
![]()
No to chociaż tyle dobrze. Ja teraz muszę zapisać siebie i małą. Z młodym mam już spokój. Moja córcia ma ulubionego Pana dentystę (skąd te zapędy...) ale ja pójdę do jakiejś Pani hehehemajka NFZ , ale jest bardzo dobra dentystka no i prywatnie tez przyjmuje [emoji6]
Wonderful a jaki robilas?
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Też właśnie jem frytki na pocieszenie heheheWrocilam [emoji16][emoji16] 1,5 godz na fotelu, czyscil i przepychal mi kanaly a we wtorek bedzie je zamykal,bo dzis nie dal rady bo niestety mam waskie kanaliki i poszerzal je tylko...znieczulenie przestaje dzialac i.zaczyna najebywac[emoji24][emoji24]
Wyszlam z gabinetu i mnie chec na frytki naszla wiec z tego bolu sie ich nawpierd....[emoji38][emoji38][emoji38]
Anula jakbym buzie ci teraz otworzyla to faktycznie ino dentystà czuc [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak przeprosiny to z kopytem. Kwiaty może św wsadzić [emoji23]Rene rozumiem, ze mąż Ci w przeprosiny prezentuje nowa furę? [emoji38][emoji38]
Anula daj mi trochę kopytek! Kocham kopytka, ale nie chce mi sie robić [emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...