• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux fajnie dzieciaczki się będą bawić razem u nas jest to samo z moją chrzesniaczka :D

Tynka mojemu tez pokazalam te zdj twojego testu i on mi tak samo , ze jak on widzi to musi juz cos byc na rzeczy , więc na prawdę ta kreska była widoczna...
Ale testy to testy moja siostra robiła ich mnóstwo i też wychodziły raz ,ze tak raz ze nie ..

reklama
Jestem w ciazy!!!!!! ja pier.dole!!! nie wierze!! sa piekne dwie krechy!!

Lux gratuluje ciąży.
Mam nadzieje że pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na Staraczkach i dziecko zmieni Twoje priorytety...
Mam również nadzieje że dasz temu dziecku przynajmniej przez rok tyle miłości żeby mogło czerpać z niej do końca życia i jeden dzień dłużej.
Praca poczeka... To żadna wartość w tym gównianym świecie.

Tynka teraz za Ciebie mocno zaciskam kciuki zeby betka byla piekna :tak:

Lusia a dziekuje u mnie juz w porzadku.Wyzdrowialysmy juz ze starsza Corka,Vivi na szczescie to choleratwo ominelo.Teraz troche ospala po szczepieniu byla.Zaczelysmy 3 miesiac.W czerwcu sie przeprowadzm i to chyba tyle z nowosci

Lux gratuluje ciąży.
Mam nadzieje że pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na Staraczkach i dziecko zmieni Twoje priorytety...
Mam również nadzieje że dasz temu dziecku przynajmniej przez rok tyle miłości żeby mogło czerpać z niej do końca życia i jeden dzień dłużej.
Praca poczeka... To żadna wartość w tym gównianym świecie.
dzieki, oj poczeka praca poczeka, dziecko wazniejsze!!! ale sie ciesze

reklama
wiec tak, moja mama w szoku, prawie sie poryczla, tacie powiem jak go zobacze, Tomek dochodzi do siebie, bratowa kwiczala ze szczescia, tesciowa zareagowala normalnie,przyjaciolka sie cieszy i to na tyle, nikomu wiecej nie mowie, poki nie zaczne rosnac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry