• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jestem

U mnie tak po
1. Prolaktyna za wysoka dostałam bromergon
2. Za wysoka prolaktyna powoduje że cykle mi się rozlegulowały i nie mam owulacji w kazdym cyklu [emoji17]
3. Pęcherzyki są jeszcze bo są dwa, ale do jutra powinien pęknąć ten większy[emoji16]
4. Jak się w tym cyklu nie uda to przepisała clostilbegyt i monitoring w przyszłym cyklu
5. Mam polipa endometrialnego który może utrudniać zagnieżdzenie, ale na raxie jest mały, wiec nie ma potrzrby łyżeczkować
Jak się uda zajść to nie będzie ciąży przeszkadzał

No i przepisała dupka na 3 cykle

Bum co do Twoich testów powiedziała ze nie powinno tak być i trudno jej powiedziec czemu

Także to tyle
Plamienia które miałam to prawdopodobnie od tego polipa

No jakoś tak mało optymistycznie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]

Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]

Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny

Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]

Nie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]

Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]

Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny

Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]

Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnie :)
Bum to samo do Cię się tyczy :) Jak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d

Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Słonce przypomniało mi się že taki polip jak ja mam może powodować plamienia między miesiączkami i po stosunku.
Może stąd u Ciebie te plamienia...

reklama
Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnie :)
Bum to samo do Cię się tyczy :) Jak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d
Mam nadzieję , ze nie zjem wszystkiego [emoji23][emoji23] ew do rodzinnego skocze i oddam [emoji14]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry