D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnieNie dziękuje, co by nie zapeszyć [emoji12]
Wiecie, obiecaliśmy sobie z mężem że drugie dziecko nie na siłę, ale co ja poradze że nie mam owulki
A wiecie stymulacja i monitoring to troche presja, zwłaszcza dla faceta
O obciążeniu finansowym nie wspomnę
Tylko dzis na wizyte i leki poszło 220 zł [emoji58]
Nie wiem sama czy już uderzać w stymulacje czy zobaczyc jak bedzie po obniżeniu prolaktyny
Z drugiej strony młódka już nie jestem, a czas ucieka [emoji17]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Słonce przypomniało mi się že taki polip jak ja mam może powodować plamienia między miesiączkami i po stosunku.Kuzwa mania, troche brzydkie wiadomosci ale z drugiej str jest pęcherzyk.ktory jutro ma.peknac wiec dzialaj, zaciskam lapki.[emoji8]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję , ze nie zjem wszystkiego [emoji23][emoji23] ew do rodzinnego skocze i oddam [emoji14]Oby clo było dla Ciebie tak szczęśliwe jak i dla mnie
Bum to samo do Cię się tyczyJak zajdziesz to wysyłaj clo do Agnesis :d