Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Arte przy testach owu mocne ci te krechy wychodzą?Witajcieja już po wizycie
Także tego, endo mam ładne bo na poziomie 8 [emoji14]
I to na tyle dobrych wiadomości...
Następna wizyta w czwartek - decyzja o zakończeniu cyklu - dupek
Następny cykl 3xclo - jak przy tej dawce nic nie ruszy to zastrzyki na owulacje...
Dostałam skierowanie do endokrynologa, czekam na list z decyzją kiedy wizyta - od tygodnia do nawet 3...czekam
Jutro idę do fryzjera i się odmóżdżambędzie nowy fryz - zaszaleje i to mocno [emoji14] koniec łez!!
A i nowy awatarek [emoji14] co by te jajcory szybciej rosły
Najważniejsze że po potrójnej dawce clo nie staniesz w miejscu i że jest planWitajcieja już po wizycie
Także tego, endo mam ładne bo na poziomie 8 [emoji14]
I to na tyle dobrych wiadomości...
Następna wizyta w czwartek - decyzja o zakończeniu cyklu - dupek
Następny cykl 3xclo - jak przy tej dawce nic nie ruszy to zastrzyki na owulacje...
Dostałam skierowanie do endokrynologa, czekam na list z decyzją kiedy wizyta - od tygodnia do nawet 3...czekam
Jutro idę do fryzjera i się odmóżdżambędzie nowy fryz - zaszaleje i to mocno [emoji14] koniec łez!!
A i nowy awatarek [emoji14] co by te jajcory szybciej rosły
Arte przy testach owu mocne ci te krechy wychodzą?
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Nuria jest potrzebny. Mój musiał z tego co pamiętam jechać do siebie zgłosić im to i wtedy systemowo przesyłają pomiędzy urzędamiBum oby[emoji8] sluchaj, Ty mowilas ze masz tylko cywilny tak? Jak chodzilas rezerwowac sobie termin w urzędzie, to byl Ci od razu potrzebny akt urodzenia? W sensie Twoj i męża?
Bo mój musi calkiem do innego miasta jechac po akt urodzenia, i dlatego pytam.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie by było [emoji38][emoji38]Karola do starań warto wrócić, bo nigdy nie wiadomo jak to bedzie pózniej [emoji6] a poza tym to sa całkiem przyjemne [emoji12]
Nessi moje ulubione grzaneczki [emoji16]
A program prokreacyjny to nich sobie w dupę idioci wsadza! Nie jesteśmy głupimi, zacofanymi idiotkami, żeby nie wiedzieć jak sie robi dzieci, każda moze isc na usg i stwierdzić kiedy ma owulacje, każda moze bzykać sie we wszystkie dni płodne a efektu i tak moze nie doczekać. Gdzie ci z rzadu maja mózgi?! Co za ciemnota tam siedzi No kuźwa pojąć nie mogę [emoji33][emoji35][emoji848]
Mania jest plan działania i to już jest optymistyczne [emoji4] trzymam kciuki niech jajco pęka i już [emoji110][emoji110][emoji6]
Artemida dobrze, ze maja jeszcze inny plan niż samo clo. I mam nadzieje ze endokrynolog zbije Ci tsh. Powiedz mu ze masz polski organizm i dla polskiego organizmu masz tsh dużo ponad norme [emoji1]Pokaz nowa fryzurę [emoji4][emoji4][emoji4]
Nessi Bum ale byłyby jaja jakbyśmy wszystkie na jednym clo zaszły [emoji23][emoji23][emoji23]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Trzymam i czekam na newsa jutroAaa trzymajcie jutro za mnie kciuki mocno. Popołudniu napisze czy Wasze kciuki pomogły [emoji1][emoji1][emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...