Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymamy &&&&&&&&&&&Aaa trzymajcie jutro za mnie kciuki mocno. Popołudniu napisze czy Wasze kciuki pomogły [emoji1][emoji1][emoji12]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Jestem misiu ... czytam was dziś [emoji55]Wy tam nie zgadujcie tylko trzymajcie [emoji16]
Anula myśle o Tobie.
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ząb mnie ćmi ;( ... jutro idę do szpitala mam się zjawić na oddziale ginekologii między 8-9 w środę laparono właśnie ANULA mogłabyś dać znać co jest grane , my się TU też martwimy .
agnesis haha będziemy , będziemykoszula wyprasowana
![]()
W miarę. Tragedii nie ma ... choć lekki stres przed laparo chyba sir tworzy ...Anula jak sie czujesz?
Bum nieeee ja jutro w dresie latam [emoji12]
Ząb mnie ćmi ;( ... jutro idę do szpitala mam się zjawić na oddziale ginekologii między 8-9 w środę laparo
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Powiedz lepiej co na tego zęba bo ohujejeTule kochana, ale nie poddajemy się... [emoji846]