• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ogladalam swietny film "Skradzione szczęście" o babce ktora poronila kilka razy i do tego stopnia oszalala ma punkcie dziecka ze udawala ciążę, i na koniec porwala dziecko swojej kolezanki z która specjalnie sie zaprzyjaźnila.
Fajny, choc opowiada o tragedi.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trochę lepiej.... konczyny ogolone [emoji41] podwozie tyz ... aż cud że bez ran

Będę na bieżąco hehe

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

nuria może kiedyś obejrzę , ale tytuł zapisałam :) kiedyś oglądałam cud nad ziemią taki film o dziewczynce , która byłą chora - nie lubię filmów takich jak ten bo z kościołem trochę wspólnego miał , ale ja z P normalnie płakaliśmy :) jak lubisz filmy to sobie zobacz POLECAM !

Anula teraz to się tylko wyspać przed jutrem ;)

Mnie wczoraj migrena powaliła. Jeszcze cmi trochę, ale zaraz znow sie nałykam prochów i niech spada [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Bum to bylo skradzione szczescie, nie skrzywdzone. Poprawilam wlasnie. Zapisalam. Ja również polecam "niebo naprawde istnieje" o 4 letnim chlopcu ktory przrzyl smierc kliniczna i byl przez chwile w niebie. Fajny film.
Dzien dobry[emoji5]
U mnie sniegu nasypalo ze hej. - 9 jest.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry