• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Trochę lepiej.... konczyny ogolone [emoji41] podwozie tyz ... aż cud że bez ran

Będę na bieżąco hehe

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
To sie cieszymy,ze jestes silna babka. Moze na mnie troche tego optymizmu przelejesz ;)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum to bylo skradzione szczescie, nie skrzywdzone. Poprawilam wlasnie. Zapisalam. Ja również polecam "niebo naprawde istnieje" o 4 letnim chlopcu ktory przrzyl smierc kliniczna i byl przez chwile w niebie. Fajny film.
Dzien dobry[emoji5]
U mnie sniegu nasypalo ze hej. - 9 jest.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Jjjjeeeeeeeyyyy u mnie dzis ma sniegg spasc
Moja myszka w koncu go zobaczy
Teraz tylko sie zastanawiam czy duzo czy troche platkow,ze nie bedzie ich w ogole widac [emoji1][emoji1]

Ogolem dzien dobry
Heyy Majka ja lubię wszystkie filmy co maja cos wspolnego z niebem,ze śmiercią kliniczna i z Aniolami.[emoji7][emoji7] uwielbiam takie filmy bo.bardzo w to.wszystko wierze. A poplakac tez sobie lubie
W zeszlym tyg widzialam tez ciekawy film ale nie fajny w sensie,ze byl pedofil.z.ameryki co gwalcil mlode.laski i potem je zabijal....kazda z nich szla do nieba i to pokazywali jak jest po.tamtej stronie...ostatnia z nich zanim odeszla musiala sie pozegnac ze swoja miloscia zycia , weszla w cialo innej laski a najlepsze jest to,ze chlopak.ja na chwile zobaczyl....pozegnali sie pocalunkiem i odeszla z tego swiata. Plakalam jak bóbr [emoji22][emoji22] cos pieknego kurna mac. Jak bede u mamy w kwietniu to ino powiem mojemu tacie zeby mi poosciagal filmy to sobie tutaj pozabieram i poogladam. Jak macie jakies fajne tytuly to dajcie znac hehe

Ps nic mi sie nie chce. Zaraz zaprowadze mala do przedszkola i ide zamowic na jutro pobranie krwi,na szczescie idzie z ubezpieczenia wiec zaoszcZędze 20 euro.....

'Niebo istnieje naprawdę'' - uważałam, że to jedna z piękniejszych książek dopóki, dopóty ojciec chłopca nie wygadał się, że to wszystko bujda na resorach ...

Anula ...kciuki! super, że Cię jednak przyjmą :)

Witam się z mdłościami, próbuję w siebie na siłę wcisnąć kawę bo mam mega niskie ciśnienie ,,,

reklama
7dba361fb20929e747de73edef4cb3b3.jpg

Jeszcze 9 rano nie ma , a tu już ponad 200 :-0 , równie dobrze mogła bym wrócić do palenia fajek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry