• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula ząb ooo boże...
oby po tej laparoskopi było ok !
Zapewne będzie ... ja nawet nie wiem na czym to polega :/ to jest te czyszczenie droznosci jajowodow czy cos?

reklama
W miarę. Tragedii nie ma ... choć lekki stres przed laparo chyba sir tworzy ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nie bój nic. Bedzie dobrze, lepiej niż było [emoji6]

Ja tez mam trochę stresa od kilku dni, a dzis już migrena mnie bierze. Łykam prochy za wczasu.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Anula ząb ooo boże...
oby po tej laparoskopi było ok !
Zapewne będzie ... ja nawet nie wiem na czym to polega :/ to jest te czyszczenie droznosci jajowodow czy cos?
Daj skład jakiejś dobrej mikstury lepiej :( ...
Pełna narkoza to i odlot będzie.. wejdą do brzucha,zobaczą co tam,wytnanjak będzie trza,zaszyja hehe i obudźa :)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Powiedz lepiej co na tego zęba bo ohujeje

Antidol, nurofen plus, olfen, diclac, pyralgina, co tam masz w domu za tabsy? aspirynę przyłóż do dziąsła.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ketonalu nie polecam z osobistych powodów, bo na mnie nie działa w ogóle, tylko żołądek mnie po nim boli. Ale niektórym pomaga.

agnesis no na mnie działa przy bólu średnim na większy nawet 2tabl nie pomagały a fakt żołądek po nim boli :)

w ogóle przez tą moją 6dniową dietę schudłam 1 kg :D

Nie mam niestety ketanolu ... czuję że mam gorącego zęba i z lodem jak kreatyn w paszczy siedzę...zagrzebalam sobie po obiedzie pazurem i chyba jakiegoś nerwa dotknelam masakra

Anidol wzielam bo zawsze działa super.. głupie zęby grrr

reklama
anula no najlepiej coś przeciwbólowego i spać :)

mi zostało pomycie podłóg i nie wiem czy coś mi się chce robić , czy iść spać ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry