• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale sie wystraszylam. Mam pod pachą takiego pieprzyka ktory trzyma sie na takim cienkim kawalku skóry, i dzis podczas kapieli zauwazylam ze mi sciemnial troche[emoji46] az mi się gorąco zrobiło. Na piatek sie zapisze do lekarza.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z dnia na dzien to tylko na żądanie moge ale do gina jak cos to i tak po poludniu

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A tarczycę miałaś w normie ? Czasami takie plamienia spowodowane tarczycą są ...Ja bym się nie martwiła, na wrześniówkach jest dziewczyna, która już plamiła od samego początku na brązowo, w szpitalu na obserwacji jest i wszystko ok. Lekarz powiedział, że organizm się oczyszcza ...

Anula ... jaki przystojny stażysta tam czasem nie lata po korytarzu ?:) Przydałoby się jakieś ciacho co by chociaż było na co popatrzeć podczas tego oczekiwania
Agnesis - super !! Ale ma babiszon dzisiaj dzień zyeb*ny :D Teraz to się 10 x zastanowi zanim gębę do pracownika otworzy :) A Wam kasy akurat trzeba ... niech płaci :)
Arte - super kolorek ! Lepiej Ci w jasnych chyba ...młodziej wyglądasz :)
Bum - ślinisz tam te płytki już ?:D
Mania - no pozytyw jak w mordę szczelił :) Bzykaj dalej :D
nuria* - rafaello super, wygląda trochę jak kokosanki :)

Ja dzisiaj zrobiłam racuchy z jabłkami i kaszę manną z mlekiem na gęsto polaną syropem malinowym ...:D
;0

Nooo przecież już śliniłąm i wyszedł mi okres niepłodny ... , więc albo owu już była , albo owu będzie :)

Artemida no ładnie , łądnie ja się w piątek moimi rzęsiorkami mogę pochwalić :D

Agnesis brawa dla Ciebie[emoji106] inny na Twoim miejscu by odpuscil.
[emoji5]
A ponoc mają byc juz temperatury na plusie bliżej weekendu[emoji5]
U mnie w koncu koniec okresu, a z seksu nici bo moj chory, ma zapalenie pluc. A mi sie taaak chce[emoji23]
Mowi że to już jego końcówka[emoji23]

Ooj plucka chore
To szykuj trumne.[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale sie wystraszylam. Mam pod pachą takiego pieprzyka ktory trzyma sie na takim cienkim kawalku skóry, i dzis podczas kapieli zauwazylam ze mi sciemnial troche[emoji46] az mi się gorąco zrobiło. Na piatek sie zapisze do lekarza.

Aa idz zamroz to chociaz spadnie,mi kiedys taki.sie.zrobil po zwyklej krostce na szyji....przypalaj dziada bedziesz miala.spokoj

yo94rvfo12g8yraw.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry