NeSSi
Moderatorka
Nom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...podkładzie chyba![]()
Rene - utrwalacz do make upa ? Ja to ciemna masa ... coś jak lakier do włosów ? W rossmanie można dostać ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...podkładzie chyba![]()
Tak w Rossmann kupuje. Kosztuje około 25 zł ale starcza na bardzo długo. A to ten fluid co ja mamNom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...
Rene - utrwalacz do make upa ? Ja to ciemna masa ... coś jak lakier do włosów ? W rossmanie można dostać ?
Nom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...
Ja wzięłam 150-ątkę ...testowałam na dłoni, mam je ciemniejsze od twarzy ..bałam się przeholować na ciemniejszą stronę mocy i wzięłam za jasny :/Tak w Rossmann kupuje. Kosztuje około 25 zł ale starcza na bardzo długo. A to ten fluid co ja mam![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedziałam K o utrwalaczu, powiedział, że może mi lakier samochodowy z bagażnika dać ..gwarantuje skuteczność ...krycie 100 %, efekt WOW szary metalik ...też ci mogę załatwić utrwalacz![]()
hahahahahahahahaJa wzięłam 150-ątkę ...testowałam na dłoni, mam je ciemniejsze od twarzy ..bałam się przeholować na ciemniejszą stronę mocy i wzięłam za jasny :/
Powiedziałam K o utrwalaczu, powiedział, że może mi lakier samochodowy z bagażnika dać ..gwarantuje skuteczność ...krycie 100 %, efekt WOW szary metalik ...![]()
Żabcia, to dobre jest ?hahahahahahahaha![]()
![]()
![]()
kochana co perełek to ja Ci nie pomogę bo nie umie ich nakładaćŻabcia, to dobre jest ?
Link do: Perełki CC wyrównujące koloryt skóry
To się pod fluid stosuje ? No bo jak się fluid położy to koloryt ma się wyrównany ...