• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Widocznie taki cykl mi sie trafil :( szkoda bo nadzieje mialam ale trudno.
Nessi ja sie ostatnio zastanswialam nad luteina czy ona to tak lykana nad wyrost to nie przynosi jakiejs szkody. Moj nowy lekarz kazal brac heparynre ale o luteinie nie wspominal. Zreszta ani luteina teraz ani heparyna mi nie potrzebna jak nie bylo owu.
Dzol bardzo mi przykro, nie wiem czy biezesz luteine czy nie ale jak ja bralam ostatnio to ciaza zatrzymala sie w 6 tygodniu a poronilam dopiero w 9 tc po 5 dniach od odstawienia. Tym razem trafilam do lekarza ktory kazal mi probowac po 1 @ po poronieniu bardzo go za to polubilam :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie zimowo[emoji23]
1484377749-aaaaaa.jpeg

1484377778-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal bralam dupka 3x1. I luteine. Chyba Trudno to u mnie nazwac poronienien bo ja nawet nie zdazylam zobaczyc pecherzyka na usg. Nawet nie wiem czy bylby widoczny przy takiej becie. nie wiem czy teraz jak bede krwawic to traktowac to jako poronienie czy pierwszy okres.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol a jakieś inne badania jeszcze możesz zrobic? Najważniejsze to sie nie poddawać, a siłownia i w ogóle jakikolwiek ruch to świetny pomysł [emoji106]
Artemida piękne kwiatki! Musicie mieć rękę do nich, bo moje licho wyglądają [emoji38]
Nessi zapytaj moze czy używają kleju hipoalergicznego, a najlepiej jakby wykonała jakas próbę tym klejem moze [emoji848]
Moje rzęsy tez mało zakręcone chyba kupie zalotke [emoji854]
Rene spokojnie to ciśnienie jakieś dupne jest, bo mnie od wczoraj boli głowa [emoji53]
Nessi bierz od K lakier, szary teraz w modzie [emoji23]
Ja używam fluidu z laroche kijowo kryje, ale moze to dlatego, ze mam cała gębę w pryszczach [emoji53] ale za to szybciej mi te ślady znikają
Link do: LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo [+] Unifiant, tonujący krem, Light, 40ml - Dermokosmetyki do twarzy | AptekaGemini.pl

Dzol, mi sie wydaje ze jako okres, bo jesli pecherzyk sie wchłonal to z czego ma byc to krwawienie? Tak mi sie wydaje ale nie wiem do końca

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol a pytałaś na wątku poronienia nawykowe? Tam dziewczyny maja tez duze doświadczenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry