• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi aaaaaaaa! Coś cudownego! A nie mówiłam ha ha ha ha:-) piękności! Ja tam widzę chłopczyka i dziewczynkę:-) jak wrażenia opowiadaj?
My w szoku okropnym, mój K jak zwykle, już planuje, auto większe, mieszkanie większe, wózki podwójne :D
Ja się modlę byle dotrwać bo mnie troszkę też nastraszyła, że ja drobna i w ogóle ...

reklama
Nessi już widzę oczami wyobraźni jego radość!:-) to kiedy kolejna wizyta? No i mam nadzieję, że dostałaś dupka?

Bum ty tam z tym Clo nie szalej, bo Nessi podwójnie nim zaraża:-)

Nessi tu miałam napisać :-)
No ale już wiesz :-P

Także jeszcze raz gratulacje od carmen :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Tynka tak jeszcze jakby na mnie te CLO działało :(

Arte gdzie carmen ?

Nessi będzie wsio w porządku ? TP na 8.09 ? :D na rocznice , dobrze pamiętam ? :)

reklama
Tynka tak jeszcze jakby na mnie te CLO działało :(

Arte gdzie carmen ?

Nessi będzie wsio w porządku ? TP na 8.09 ? :D na rocznice , dobrze pamiętam ? :)
Carmen nie czuje się dobrze po ostatniej @ dochodzi do siebie w krzakach...

Mówiła że robiła progesteron i jest prawidłowy i potwierdził owulacje. Ale niestety @ przyszła 12dpo

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry