• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi [emoji7][emoji7][emoji7] matko ile szczęścia! Ogromnie gratuluje i cieszę sie jak głupia [emoji16] az mi sie łza w oku kręci [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Tynka u mnie czasem jest , może czasem jest nawet w 28dc i to na CLO raz tak miałam ehh , mój organizm jest do doopy ...

Róbcie , róbcie mi się już kończy gotować :)

w ogóle któraś jadła kasze BULGUR ? normalnie kupiłąm dziś paczkę bo z tyłu był fajny przepis i będe w piątek robić :)

A ja mam plodne a w ogole mi sie seksu nie chce. Wczoraj moj zaczal sie dobierać do mnie to mu z lokcia pociagnelam[emoji23] nie mam ochoty [emoji23] i ten cykl spisuje juz na straty[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Anula Kochana mow co u Ciebie? Jak sie czujesz?[emoji8]

A dziękuję dobrze,dziś zdjeli mi szwy [emoji41] ... i siedzę sobie w krzaczkach ... cykl oczywiście trwa ksiazkowo aczkolwiek weny brak ...nawet bzykac mi się nie chce [emoji23]

Newsa wam mogę za to sprzedać ,mam nadzieję że po uszach nie dostanę [emoji6]

Nasza Jula wczoraj urodziła cudownego Boryska [emoji7]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula to tak jak u mnie, weny brak do seksu[emoji23][emoji23][emoji23]

No masakra to jest jakaś... a zmuszać się nie będę... wogole jakas nerwowa jestem od kilku dni - wszystko mnie wyprowadza z rownowagi .

RENE przeczytałam i se myśle że bardzo dobrze i dobre wieści przynosisz :) wiedzialam że będzie dobrze,takie wieści lubię.... a powiedz jak doopcia twoja ? Lepiej się czujesz ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry