• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria i ja [emoji41]

Bum Misiu chyba nie znajdziesz aczkolwiek nie wiem :)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nuria i ja [emoji41]

Bum Misiu chyba nie znajdziesz aczkolwiek nie wiem :)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

wrrrr , dobra mam nadzieję , że nam też się pochwali :)

@julia0903 gratulacje kochana ! :* :* pochwal się nam malutkim :)

Jaaaaa.... Same dobre wiadomości tu dzisiaj[emoji6]

Rene, tak się martwiłam a wszystko zapowiada się jak najlepiej. Zobaczysz że Amelka będzie zdrowa [emoji8]

Nessi, szok i niedowierzanie[emoji12] Gratuluję Ci z całego serca. Niech teraz fasolki rosną w siłę[emoji6]

Julka, gratuluję synka[emoji6]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Bum na pewno jak tylko wyjdzie ze szpitala :) Także same pozytywne wieści i niech tak w tym roku będzie do końca :)

Oj ja się nie spodziewam w tym roku dobrych wiadomości od siebie... Niestety eh

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

RENE mów jak się czujesz ?

Asch jak tam rybeńko?

reklama
Oj ja się nie spodziewam w tym roku dobrych wiadomości od siebie... Niestety eh

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte oj a żebyś się zdziwiła ;) wiesz ze życie potrafi zaskakiwać zwłaszcza jak człowiek negatywnie nastawiony [emoji6]
Jak się czujesz po euhoryxie ? 25 bierzesz coś zakodowalam - nie za mało?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry